Re Mixx
Image default
Vakantie

6 Dingen om in Terceira te doen als je een auto huurt

De Azoren staan bekend vanwege de uitzonderlijke eilanden. Terceira is het grootste eiland, gelegen in de archipel. Als je Terceira bezocht hebt of erover nadenkt om erheen te gaan, dan zijn er zes dingen die je zeker moet zien.

Het huren van een goedkope auto is de beste manier om Portugal te verkennen. Zorg ervoor dat je de verschillende verhuurbedrijven met elkaar vergelijkt zodat je gebruik kunt maken van de beste deal.

Ontdek de lavabuizen van Terceira in Algar do Carvao

Deze lavabuizen zijn genoeg om je te verbazen met hun schoonheid. Ze zijn meterslang gehinderd en negentig meter diep. Ze behoren tot de geschiedenis, waarschijnlijk tweeduizend jaar geleden. Als het niet regent, is de bodem van de grot droog. Misschien zie je er veel planten en bomen als je de grot binnengaat.

Vuurtoren

Op het zuidoosten van het eiland vind je een vuurtoren van 53 meter hoog. De vuurtoren is verrijkt met items die bij de historie ervan horen. Je kunt alles te weten komen over de vuurtorens in Portugal. Het is een mooi landschap met prachtig uitzicht vanaf dit puntje van het eiland.

Het nachtleven van Terceira

Terceira is bijna beroemd vanwege het leuke nachtleven. Bijna alles is er tot middernacht open. Veel mensen komen er voor hun plezier. Je kunt er socializen met veel mensen. Twins Club is de discotheek van het eiland. Het heeft twee verdiepingen om heerlijk te dansen. Het eiland staat bekend vanwege de feesten en de drankjes, waaronder Carveja Brianda.

Hertog van Terceira Tuin

Deze tuin is een van de grootste en historische in de stad Angra do Heroismo. Het staat vol met prachtige kleurrijke en levendige kleuren. De tuinafdekkingen zijn meer dan 6 vierkante mijl. De planten in deze tuin zijn zeer historisch, vanaf de tijd dat Portugal werd ontdekt. Een wandeling langs de paden is erg verfrissend.

Igreja de São Sebastião Fresco’s

Dit is een heel klein stadje met de oudste kerk van het eiland. De kerk is gebouwd op prachtige muren. De kerk is ook een hoogtepunt, want toen er onlangs een aardbeving plaatsvond, bleef de kerk ongedeerd en dit was niet het geval voor de andere kerken. Terwijl je door de stad van de Igreja de São Sebastião-fresco’s rijdt, stop dan even om deze kerk te bekijken.

Bekijk de walvissen die duiken in Terceira

Ga richting de oceaan om de walvissen in het heiligdom te bekijken. Ook kun je er veel andere dieren tegenkomen. De orka’s die in het water dansen en andere zeedieren zijn prachtig om te aanschouwen. Al deze dieren die je in het water tegenkomt en hun duiken en zwemmen in de blauwe zeeën van Terceira zullen bewijzen hoe lief ze zijn en je door ze laten betoveren.

Tot slot

Ik hoop dat dit artikel je kan helpen om de meeste dingen in Terceira te doen en het beste uit je tijd daar te halen terwijl je op vakantie bent of op vakantie bent. Wanneer je klaar bent om een ​auto te huren, zorg er dan voor dat je de autoverhuur vergelijkt. Autoportugal vergelijkt autoverhuurbedrijven in Terceira zoals Sixt, Europcar, Budget, Hertz, Avis en Thrifty, enz. Een complete autoverhuurvergelijking helpt je de auto te vinden die aan jouw behoeften voldoet.

https://www.autoportugal.nl