Een 4 seasons Delmar tuinset biedt voldoende zitruimte

6.8.2015 | 11:23

De meeste mensen hebben een prachtige tuin waar zij tot rust willen komen met vrienden en kennissen, een 4 seasons Delmar loungeset is zeer compleet. De meesten kiezen daardoor hiervoor in plaats van een andere tuinset. Zo bestaat de 4 seasons Delmar uit een 2,5 zitsbank, 1 koffietafel en 2 loungestoelen. Deze zijn aanvulbaar met losse meubels zodat het terras naar eigen inzicht ingericht kan worden. Het is mogelijk om meer tafelruimte te creëren of een groter aantal zitplaatsen.  De 4 seasons Aspen is een wat grotere loungeset en bestaat daardoor uit meerdere onderdelen zoals een loungestoel, hocker, Corner tafel met glasplaat, Koffietafel met glasplaat, corner en midden elementen.

Losse meubels voor bij een 4 seasons Aspen loungeset

Als er gekozen wordt voor een 4 seasons Delmar set of een 4 seasons Aspen loungeset is het ook mogelijk de aan te vullen met andere meubelen van deze modellen. Het voordeel hiervan dat er een set op maat gecreëerd kan worden dat volledig past binnen de wensen van de klant. Vooral Nederlanders met een grote tuin dat voorzien is van een groot terras of meerdere terrassen willen graag een uitbreiding van de loungeset. Zo worden meerdere zitplaatsen gecreëerd zodat er meer mensen kunnen zitten. Ook kan er en extra tafel besteld worden zodat er met grote groepen buiten gegeten kan worden.

Direct klaar voor gebruik

Een 4 seasons Delmar loungeset en een 4 seasons Aspen loungeset is direct klaar voor gebruik. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom veel Nederlanders deze merken in huis hebben. Doordat de meubels niet beschadigen door wisselende weersomstandigheden kunnen ze buiten blijven staan. Dit scheelt veel verhuis van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Bij de eerste zonnestralen kan iedereen direct plaatsnemen op de loungebanken om bij te bruinen. Mocht het toch nodig zijn de meubels te verplaatsen dan is dit geen probleem omdat de meubels zijn voorzien van een kunststof vlechtwerk en aluminium frame die niet zwaar zijn en dus eenvoudig verplaatsbaar.

https://www.vdgarde.nl/

Comments are closed