Re Mixx
Image default
Bedrijven

Een doos van golfkarton voor al uw verpakkingsvraagstukken

Al sinds 1993 is Mudropak BV uw specialist op het gebied van golfkarton en andere vormen van verpakkingsmaterialen. Bij deze specialist in Brabant kunt u terecht voor een doos op maat, geproduceerd van golfkarton. In het assortiment van deze leverancier vindt u onder meer standaardverpakkingen die uiteraard voldoen aan de richtlijnen die de Europese Federatie van Golfkartonfabrikanten hanteert. Bent u benieuwd wat deze leverancier in de omgeving van Helmond kan betekenen voor uw onderneming? Ontdek het uitgebreide assortiment via de webshop of informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk.

Ga voor standaardmaten of vraag deze specialist om maatwerk

In het assortiment van Mudropak BV vindt u standaardverpakkingen van onder meer Amerikaanse vouwdozen, palletdozen en stansdozen. Als totaalleverancier kunt u hier terecht voor uiteenlopende materialen en producten die voldoen aan al uw eisen. Het team van deze dozenproducent werkt nauw samen met hun klanten en hanteren een persoonlijke werkwijze die zij hoog in het vaandel houden. Denk bijvoorbeeld aan actief meedenken met de wensen en voorkeuren van de klant, deskundig advies op basis van iedere specifieke situatie en bovendien complete ondersteuning tijdens het drukproces. Ze weet u als klant exact waar u aan toe bent wanneer u zaken doet met deze specialist in Brabant in golfkarton voor een doos op maat.

Ga voor hoogwaardig maatwerk van deze dozenproducent

Reken op het vakmanschap van deze dozenproducent in Brabant en informeer naar de mogelijkheden voor een doos op maat gemaakt van golfkarton. Ontdek vandaag nog het assortiment van deze specialist en plaats uw bestelling voor een doos op maat of bijvoorbeeld verpakkingsmaterialen zoals omsnoeringsmateriaal of rekwikkelfolie. Weet u niet zo goed welke methode het beste past bij uw situatie? Via de website kunt u eenvoudig contact opnemen met deze totaalleverancier voor persoonlijk advies en meer informatie over maatwerkmogelijkheden. Ook indien u vragen heeft over het bezorgingsproces en dergelijke, kunt u terecht bij de klantenservice.