Een Middeleeuwse tent voor praktische doeleinden

13.6.2018 | 09:59

Heden ten dage kamperen we alleen nog maar omdat we dat leuk vinden. Dat was in vroeger dagen wel anders Veldslagen, volksverhuizingen, staatsbezoeken, overal waren tenten voor nodig. Opgebouwd bieden ze ruimte aan maar liefst 50 mensen en dan heeft u nog ruimte over voor een speelvlak ook! Te groot? Dan heeft Theatercollectief de Muzen ook nog een ander middel(eeuws) maatje in de aanbieding: de Marokkaanse tent. En omdat deze tent kleiner is dan 50m2, hoeft u niet aan allerlei regels en normen te voldoen die voor andere tijdelijke constructies wel gelden.

Met een Marokkaanse tent op uw evenement heeft u niet zomaar een dak boven uw hoofd

Een tent met een echte Marokkaanse sfeer en met wel 6 meter doorsnede. Wat het weer tijdens uw evenement ook is, u houdt de bezoekers altijd droog. Bezoekers komen bovendien helemaal in de stemming voor uw theatervoorstelling of festival. U huurt een Marokkaanse tent bij Theatercollectief de Muzen in Tiel. Hier vindt u trouwens alles dat u nodig heeft voor een dag of weekend dat tot de verbeelding spreekt. Letterlijk! Een middeleeuwse tent inclusief riddertunieken huren? Wordt geregeld! Decorstukken, theaterdoeken en rekwisieten? Geen probleem! Licht en geluid om de ervaring compleet te maken? U raadt het al, Theatercollectief de Muzen helpt u verder! Informeer van tevoren wel even naar de beschikbaarheid, want het is druk. En ze kunnen (nog) niet toveren!

Een middeleeuwse tent huren, ouderwets gezellig!

De beleving is vaak belangrijk bij de organisatie van een evenement. U zorgt voor de juiste aankleding, de juiste hapjes en drankjes en leuke activiteiten. Bij een Middeleeuws feest wilt u uw bezoekers de sfeer van weleer meegeven. Een middeleeuwse tent ziet eruit als een paviljoen, maar dan met twee steunpalen. Zo blijft het midden van de tent vrij voor een speelvlak en iedereen kan de voorstelling goed zien. Ouderwets gezellig! Er zijn verschillende soorten tenten te huur bij Theatercollectief de Muzen. Sterker nog, ze zetten de tent zelfs voor u op. En voor extra sfeer combineert u deze tent met een Marokkaanse of Bedoeïenen tent.

 

Comments are closed