Re Mixx
Image default
Vervoer en transport

Het vakmanschap van Frigo

Frigo Group beschikt over twee vrieshuizen. Van daaruit worden dagelijks diepgevroren producten vervoerd naar de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oost-Europa, Portugal, Spanje en diverse landen in Scandinavië.

Frigo is gespecialiseerd in het opslaan van de meest uiteenlopende artikelen, elk met eigen voorschriften natuurlijk. Denkt u aan brood, patat en vlees. Voor het vervoer is Frigo Group Logistics verantwoordelijk. Juist die combinatie van transport en opslag maakt van dit bedrijf een unieke en zeer efficiënte dienstverlener.

De Frigo-filosofie houdt in dat gewerkt wordt op een duurzame, doelmatige, gecertificeerde, klantvriendelijke, snelle en veilige wijze. Of korter en krachtiger geformuleerd: no-nonsens! Alle vestigingen van Frigo hebben de beschikking over een zogenoemd WMS: een Warehouse Management Systeem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van barcode identificatie. Alle ontvangsten en orders worden geautomatiseerd ingelezen. De tracking & tracing van alle producten is tot op colliniveau gegarandeerd. Iedere klant kan met een persoonlijke login dag en nacht, zeven dagen in de week zijn of haar voorraad controleren. Het is tevens mogelijk overzichten te downloaden Frigo Group kan op korte termijn geconditioneerd transport voor u regelen. U kunt gebruik maken van EDI (Electronic Data Interfacing) om zodoende snel te beschikken over specifieke gegevens. Door dit soort processen kan Frigo garanderen dat uw voorraad vers blijft en in uitstekende conditie aankomt bij uw klanten. Er wordt u veel werk uit handen genomen.

Nu vraagt ieder product om een eigen behandeling. Bijvoorbeeld de vriestemperatuur. Die is voor vlees en vis anders dan voor brood en voor fruit. Op dit terrein beschikt het Frigo team over up-to-date expertise. We kunnen ons voorstellen dat u -gezien de achtergrond van uw bedrijf- gerichte vragen heeft. Bij deze bent u van harte uitgenodigd contact op te nemen. Er zijn drie telefoonnummers en drie mailadressen die u daarvoor kunt gebruiken.

+31 252 419 017 margreetvanelderen @ frigogroup. com

+31 314 66 51 25 henkvanveen @ frigogroup. com

+31 850 440 680 margreetvanelderen @ frigogroup. com

https://www.frigogroup.com/nl