Hofkens HIG: alle schoonmaak onder één dak

27.11.2018 | 07:32

Op zoek naar een bedrijf dat schoonmaakt? Hofkens HIG is de partij die u zoekt. U hoeft zich nooit meer zorgen meer te maken over of uw kantoorpand of bedrijfsruimte wel schoon genoeg is. U kunt van onze medewerkers verwachten dat ze echt nergens voor terug deizen. Lees hieronder meer. 

Certificeringen die staan voor kwaliteit

Door de verschillende certificaten van Hofkens HIG, waaronder ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA weet u dat u echt te maken heeft met zeer professionele schoonmakers. U kunt altijd op onze goed geschoolde Allesreinigers vertrouwen. We staan bij Hofkens HIG dan ook voor kwaliteit, veiligheid en vertrouwen. Dit zijn onze waarden. We zien elk detail en weten elk vuilte te bespeuren. Onze prioriteit is schoonmaken. Daarnaast gaan we natuurlijk ook altijd effectief te werk. We werken volgens een vast schoonmaakschema zodat u ook niet voor verrassingen komt te staan en gewoon verder kunt met uw dagelijkse werkzaamheden. We doen zowel schoonmaak in Waalwijk als schoonmaak Moerdijk en staan voor u klaar wanneer u dat nodig heeft. 

De geschikte partij voor elke klus

Is een schoonmaakbedrijf iets voor u? Wij maken schoon in Moerdijk en Waalwijk. Maar ook in de rest van Brabant zijn we actief aan het schoonmaken.We komen op verschillende locaties in Nederland en hebben te maken met verschillende soorten bedrijven en panden. Daardoor zijn we de geschikte partij voor elke klus. Of het nu gaat om het schoonmaken van zwembaden, ziekenhuizen, spotscholen of misschien wel sporthallen. Wij kunnen echt alles! We kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden om uw kantoor of bedrijfspand weer spik en span te krijgen. Meer weten over ons als schoonmaakbedrijf in Waalwijk en schoonmaakbedrijf in Moerdijk? Neem dan contact op en u ontvangt meer informatie over wat wij allemaal doen. 

https://hofkenshig.nl/

Comments are closed