Re-mixx

Kies voor een particulier verpleeghuis met persoonlijke en huislijke sfeer

5.11.2018 | 09:33

Bent u op zoek naar een particulier verpleeghuis? Voor uzelf, uw partner of uw ouders? Neem dan zeker een kijkje in het aanbod verzorgingshuizen van Compartijn. Deze organisatie heeft verzorgingshuizen van de beste kwaliteit in heel Nederland en ook verschillende vestigingen in Noord-Brabant. Een persoonlijke service in een particulier verpleeghuis, het kan bij deze zorgverstrekker. Deze organisatie zorgt voor een huiselijke faseer en een vertrouwd team van zorgprofessionals die altijd voor u klaar staan. Hier krijgt u individuele begeleiding en persoonlijk verzorging van een zorgteam dat echt naar u luistert en tijd voor u maakt. Natuurlijk kunt u ook deelnemen aan leuke activiteiten bij deze particuliere ouderenzorg.

Particuliere ouderenzorg in een luxe omgeving

Wanneer u wat ouder bent, wilt u natuurlijk nog altijd ten volle kunnen genieten van het leven. Daarom bent u ook op zoek naar een particulier verpleeghuis in uw buurt. U wenst een luxe omgeving voor ouderenzorg waar u zich echt thuis voelt. Dat is wat Compartijn altijd voor zorgt. In een particulier verpleeghuis van deze zorgverstrekker, woont u in een wooncomplex van enkele tientallen luxe appartementen. Deze appartementen bestaan uit een woon- en slaapkamer, maar ook een ruime badkamer en een pantry. Particuliere ouderenzorg omvat meer dan enkel een appartement. Bij dit particulier verpleeghuis horen ook verschillende luxe faciliteiten, zoals een wellnessruimte.

Particulier verpleeghuis dat wonen en zorg combineert

Als u kiest voor particuliere ouderenzorg in een van de wooncentra van Compartijn, kiest u voor een combinatie van wonen en zorg. U kiest dan namelijk voor een huiselijke omgeving waar u alle zorg krijgt om te genieten van fijne momenten met uw familie. Familie, vrienden en andere bezoekers zijn namelijk altijd welkom. Zo geniet u samen van een leuk gesprek, een verjaardagsfeest of gewoon een lekker kopje koffie. Dit particulier verpleeghuis is dus een thuis voor wanneer thuis niet meer gaat. Bovendien is alles inbegrepen in de prijs: van eten en drinken tot zorg en deelname aan de activiteiten. Bekijk dus snel de wooncentra van deze organisatie en kies voor particuliere ouderenzorg van de beste kwaliteit.

Comments are closed