Met een zeilschip vergaderen op het water in de buurt van Amsterdam

21.9.2016 | 12:58

Met een zeilschip kunt u vergaderen op het water in de buurt van Amsterdam. Kies bijvoorbeeld voor Zeilschip Bounty. Op dit schip kunt u ook ultiem ontspannen. Dat kunt u doen tijdens een dagje zeilen met kinderen. U kunt er echter ook voor kiezen om met de hele familie en al uw vrienden de zeilboot te huren om lekker te relaxen en te feesten op het IJsselmeer. Daarvoor biedt Zeilschip Bounty diverse arrangementen aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Whiskyproeverij? Of beleeft u liever met zijn allen een ware culinaire belevenis? Geef aan wat u wilt en dat wordt alles geregeld door de bemanning van het schip.

Een zeilboot huren om op het IJsselmeer te zeilen met de kinderen

Een zeilbuurt huren om op het IJsselmeer te zeilen met de kinderen. Dat is een bijzondere ervaring om met het hele gezin mee te maken. Op Zeilschip Bounty heeft u de mogelijkheid om verscheidene workshops te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een quiz of een workshop koken of sushi maken. Daarnaast kunt u ook een moordspel doen met het volledige gezelschap op het zeilschip, waarmee u ook uit de haven van Amsterdam kunt vertrekken. U bepaalt zelf het thema van het moordspel. Verder is Zeilschip Bounty ook te huren om met uw collega’s te vergaderen op het water.

Trouwen op een zeilschip nabij Amsterdam

Trouwen op een zeilschip nabij Amsterdam is een geweldige beleving. U en uw partner kunnen elkaar het jawoord geven op het water als u ervoor kiest om een zeilboot te huren op het IJsselmeer. Alle vrienden, familie en kinderen zullen het fantastisch vinden om met het bruidspaar te mogen zeilen. Na de ceremonie kunt u Zeilschip Bounty in de avonduren ook als partyboot huren. Trouwen op een zeilschip hoeft niet veel geld te kosten. De invulling van uw trouwdag wordt volledig afgestemd op het beschikbare budget. Zeilschip Bounty is een unieke locatie en kan ook gebruikt worden om te vergaderen op het water.

https://zeilschipbounty.nl/

Comments are closed