Olieverfschilderij kopen?

13.3.2018 | 10:45

Olieverfschilderij kopen?

Wordt het tijd voor wat nieuws aan de muur en wilt u een olieverfschilderij kopen? Of wilt u uw kantoor wat opleuken met een mooi olieverfschilderij? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Heleen van Lynden!

Heleen van Lynden is een ervaren schilderes: van jongs af aan schildert zij met veel passie en liefde de mooiste zee- en strandgezichten. Na al die jaren schilderen, volgt ze nog steeds af en toe masterclasses, om zich nog verder te ontwikkelen als schilderes. Daarom kunt u altijd bij elk schilderij een hoge kwaliteit en unieke sfeer verwachten.

Wilt u een nieuw olieverfschilderij kopen? In de webshop van Lynden Fine Art vindt u een groot scala aan olieverfschilderijen. Van landschappen, stadsgezichten, zee- en strandgezichten tot aan portretten en koeien, voor elk wat is er wils! Naast olieverfschilderijen vindt u ook ansichtkaarten, postkaarten en kalenders in haar webshop.

Heeft u een persoonlijke wens? Een mooi idee voor een olieverfschilderij? Of ziet u een mooi olieverfschilderij in de webshop, maar wilt u toch liever een schilderij met een persoonlijk twist? Dat kan! Heleen van Lynden maakt naast de schilderijen die zij in haar webshop verkoopt, ook schilderijen in opdracht. Vol passie zal zij aan het werk gaan om hét schilderij te maken dat perfect bij uw wensen past!

 

 

 

Zelf leren schilderen?

Daarnaast geeft Heleen van Lynden met veel enthousiasme en passie schildercursussen. Wilt u de eerste kneepjes van het vak leren? Ziet u het wel zitten om middenin de natuur van Frankrijk of aan het strand een schilderij te maken? Bij Lynedn Fine Art kunt u ook schildercursussen volgen om zo uw eigen kunstwerk te maken!

 

Schilderij kopen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de olieverfschilderijen van Heleen van Lynden? Via haar webshop kunt u eenvoudig online kunst kopen. Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan is er altijd de mogelijkheid om binnen 21 dagen te ruilen. Als u graag een olieverfschilderij in opdracht wilt laten maken, kan dit ook bij Lynden Fine Art. U kunt contact met de kunstenares opnemen om uw wensen met haar te bespreken.

https://heleensoilpaintings.com/

Comments are closed