Vuurwerk bestellen dat altijd mag worden afgestoken bij vuurwerkhandel of outlet

17.11.2016 | 10:17

Een groot deel van het vuurwerk mag alleen worden afgestoken met oud en nieuw. Op andere momenten is dit bij wet verboden. Maar er is ook vuurwerk dat je het hele jaar door mag afsteken. Dit is vuurwerk van het zogeheten Categorie 1. Dit zijn bijvoorbeeld sterretjes, knalerwten en crackling balls. Deze zijn van een erg laag gevaarniveau en veroorzaken geen overlast, waardoor je dit vuurwerk het hele jaar door bij een vuurwerkhandel of vuurwerk outlet kunt bestellen. Dit vuurwerk is ook goed te gebruiken als kindervuurwerk, als de kinderen graag mee willen doen met het afsteken van vuurwerk. Dit kan met dit soort vuurwerk op een verantwoorde manier.

Vuurwerk bestellen: knalvuurwerk of siervuurwerk?

Vuurwerk bestellen doe je gewoon online in een webshop van een vuurwerkhandel of vuurwerk outlet. Vergeet de lange wachtrijen in de winkel en bestel gewoon vanuit huis al het vuurwerk dat je wilt hebben. Maar, welk vuurwerk ga je kiezen? Hou je van knalvuurwerk, of kies je toch voor siervuurwerk? Knalvuurwerk geeft het echte geluid van Oud en Nieuw, en is natuurlijk erg stoer. Maar in het donker is siervuurwerk toch echt het mooiste. Hier zijn dan ook verschillende mogelijkheden in. Bijvoorbeeld de klassieke vuurpijl die er in verschillende soorten en maten is. Of ga voor de fonteinen op de grond, die een groot spektakel aan kleur en lichteffecten geven. De keuze is volledig aan jou! Welk soort vuurwerk u ook wilt kopen, u koopt uw vuurwerk altijd bij een betrouwbare vuurwerkhandel of vuurwerk outlet.

Veiligheidsproducten voor vuurwerk gemakkelijk online bestellen

Vuurwerk afsteken is een leuke traditie, maar het is ook niet zonder gevaar. Het is belangrijk goede veiligheidsmaatregelen te nemen voor je vuurwerk gaat afsteken. Daarom is het belangrijk om naast vuurwerk, ook veiligheidsproducten te bestellen in een webshop van een vuurwerkhandel of vuurwerk outlet of aan te schaffen in de winkel. Denk daarbij aan aansteekstokjes of een aansteeklont van minstens 20 centimeter, of zelfs een van 100 centimeter, om zeker te zijn. Vuurwerkbrillen zijn ook belangrijk; zo houd je je ogen veilig. Je kunt ook een vuurwerkgrip aanschaffen, zodat je je vuurwerk niet meer vanuit een fles hoeft af te steken. Zo ga je veilig het nieuwe jaar in!

Comments are closed