Re Mixx
Image default
Mode en Kleding

Welke kleur winterjas kies jij dit jaar?

Als de tijd dan toch is aangebroken om een winter uit te gaan zoeken heb je de 3 grote vragen waar je waarschijnlijk ook, net als ik, tegen aan loopt.

1.Wat voor kleur past het beste bij mij?
2.Welke winterjas is het warmst?
3.En welk model winterjas vind ik het mooiste?

Zijn deze vragen ook door jou gedachten gegaan? Mooi! Dan is dit artikel speciaal voor jou!

Om jou een beetje te helpen bij jouw zoektocht zal ik de bovenstaande 3 vragen punt voor punt wat proberen te voorzien van informatie zodat je, hopelijk, een beter keuze kunt maken dit jaar wat betreft een lekkere, warme en vooral mooie jas voor de winter.

Wat voor kleur past het beste bij jou?

Wat ik mijn kennissen en familie altijd aanraad is om een kleur te kiezen waar je jezelf fijn bij voelt. Vaak is een kleur die past bij hoe je je voelt een stuk fijner om te dragen.

Daarom is het ook zo dan mensen die graag op de achtergrond willen blijven een wat fletsere kleur dragen zoals grijs. Daarentegen dragen diegene die een wat sterkere persoonlijkheid hebben vaak zwart of rood.

Wanneer je een kleur zit, of aantrekt, die bij jouw stemming/persoonlijkheid past krijg je vaak dat “Yes dit is hem!” gevoel.

Negeer dit niet en luister ernaar. Dan voel je je naast het feit dat je het warm hebt ook een stuk fijner en straal je meer zelfvertrouwen uit!

Welke winterjas is het warmst?

Hier kan je heel lang over praten maar het komt in principe komt het allemaal op hetzelfde neer. Het draait allemaal om kwaliteit!

Wanneer je voor de laagste prijs een winterjas wilt aanschaffen zal je er vanzelf achter gaan komen wat het eerste is waarop bespaard word. Namelijk de kwaliteit van het materiaal.

Daarom raad ik altijd aan om, ondanks dat het een hap uit je budget kan zijn, te kiezen voor een wat duurdere winterjas van een merk die zichzelf al heeft bewezen.

Hier hoef je natuurlijk niet helemaal los te gaan en een jas van duizend euro te kopen maar een jas dus tussen de 200 en 400 euro zit zal zijn geld vaak wel waard zijn.

Zo heeft het merk Airforce een bewezen verleden van goede en vooral warme jassen. De prijzen hiervan liggen dan ook rond de 200 á 300 euro.

Wat ik eigenlijk wil zeggen: Doe jezelf een plezier en spaar iets meer om gelijk een goede jas te kopen waar je daadwerkelijk wat aan hebt!

 

En welk model winterjas vind ik het mooiste?

Dit is een punt die vooral draait om jouw persoonlijke smaak. Sommige mensen houden van korte jassen en andere weer van wat langere jassen tot over de heupen.

Wat ik wel wil meegeven is dat een jas voor de winter die wat langer is goed helpt om de kou weg te houden van je rug. Het beste is, al dat mogelijk is, om ook te kijken of de jas beschikt over een koord of elastiek rond je middel zodat je de ruimte nog meer kunt afsluiten.

Het zelfde geld voor de mouwen. Het lijkt misschien alsof het weinig doet maar het kan enorm helpen als je de koude wind op deze plekken buiten je jas kunt houden.

Maar zoals ik al zei, welk model winterjas jij het mooiste vind is meestal een kwestie van persoonlijke smaak.

Succes!