Re Mixx
Image default
Telefonie

Een telefoonhoesje is belangrijk: ook voor de iPhone 14 Pro

Iedereen die een nieuwe iPhone 14 toestel koopt, vraagt zich al snel af of hij een nieuw smartphonehoesje nodig heeft. Nu is dit natuurlijk wel vragen naar de bekende weg, want een smartphone zonder beschermhoes is vragen om problemen. Je zult jezelf vroeg of laat dankbaar zijn dat je smartphone is beschermd met een stevig telefoonhoesje, als deze met een doffe klap op de grond valt. Wij hebben de beste telefoonhoesjes voor jouw smartphone geselecteerd. Lees je verder?

iPhone cases voor optimale bescherming

Een Apple telefoon is bijzonder goed beschermd met een telefoonhoesje van Casimoda. Je kunt ze op Bol.com kopen of natuurlijk op de website van Casimoda zelf. De Apple cases zijn gemaakt om optimale bescherming te bieden, waarbij de laatste modetrends niet worden genegeerd. Integendeel! Reken dus op trendy telefoonhoesjes met de meest fashionable prints van dit moment. Kortom, iPhone hoesjes waar je mee gezien wilt worden en die een verlengstuk vormen van jouw outfit.

Een hoesje met koord: dé nieuwe trend

De crossbody cases (telefoonketting) is praktisch en chic te noemen. Wil je de nieuwe iPhone 14, iPhone 14 Plus, Pro of Pro Max bij gebrek aan een geschikte tas toch dichtbij je dragen? Dan vind je online genoeg aanbod om een geschikt telefoonhoesje met koord te shoppen. Bijvoorbeeld een iPhone 14 Pro hoesje met koord van Casimoda. Het telefoonkoord, dat standaard zwart is en metalen koorduiteinden heeft is, is in lengte verstelbaar en zelfs gemakkelijk te vervangen voor een ander koord, als dat je voorkeur heeft. Deze iPhone 14 crossbody case is verkrijgbaar voor €23,95.

Kan ik mijn oude telefoonhoesje gebruiken?

Op het eerste oog lijkt er weinig veranderd te zijn aan het ontwerp van de iPhone 14 en de Pro-modellen ten opzichte van de iPhone 13-serie. Kun je niet gewoon je vorige iPhone hoesje blijven gebruiken? Het antwoord op deze vraag is ‘Nee’. Want ook al komt de vorm van het toestel overeen met de iPhone 13-serie, en zijn de afmetingen maar iets anders, de volume- en wake-up-knoppen zijn wél iets verschoven. Ook zijn de camerasystemen van de iPhone 14 Pro en Pro Max dikker en is de iPhone 14 Plus de nieuwste telg in de Apple familie.