Re Mixx
Image default
Aanbiedingen

Hoe ontwerp je een behang met je eigen foto?

Hoe ontwerp je een behang met je eigen foto? 

Een fotobehang is een geweldige manier om je huis een persoonlijk tintje te geven. Je kunt een behang ontwerpen met je eigen foto’s, of je kunt kiezen uit verschillende stockafbeeldingen. Als je een behang op maat wilt maken, vind je in dit blogartikel een aantal goede tips. Lees dus snel verder!

 

Bepaal de perfecte foto. 

De eerste stap bij het maken van een aangepast behang is het kiezen van de perfecte foto. Dat kan een familiefoto zijn, een landschapsfoto, of iets anders waarvan je denkt dat het mooi zou staan als behangpapier. Zodra je een foto hebt gekozen, moet je die afdrukken. Zorg ervoor dat de afdruk van hoge kwaliteit is, zodat het eindproduct er net zo goed uitziet als de originele foto. Je kan in dit geval het beste kiezen voor naadloos fotobehang van XXL behang.

 

Kies het juiste formaat. 

De volgende stap is het kiezen van de juiste maat voor je behang. Je moet de afmetingen van je muur opmeten voordat je de juiste maat voor je behang kunt kiezen. Vergeet niet dat je wat extra ruimte moet overlaten aan de boven- en onderkant van het behang, zodat het perfect kan worden bijgesneden.

 

Knip de randen bij. 

Zodra je het behang hebt uitgeprint, moet je de randen bijsnijden zodat het perfect op je muur past. Gebruik hiervoor een scherpe schaar of een exactomes. Pas op dat je jezelf niet snijdt!

 

Hang het behang op. 

De laatste stap is het behang ophangen. Je kunt hiervoor traditioneel behangplaksel gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor een peel-and-stick optie als je iets wilt dat later gemakkelijker te verwijderen is. Begin in een hoek van de kamer en werk rond tot de hele muur bedekt is. Veel plezier met je nieuwe aangepaste behang!

 

Wat staat er op jouw behang?

Een custom made behang is een geweldige manier om persoonlijkheid toe te voegen aan elke kamer in uw huis. Met je eigen foto’s of een keuze uit verschillende stockafbeeldingen kun je een unieke look creëren voor elke ruimte in je huis. Volg deze eenvoudige stappen en geniet van je nieuwe behang!


https://xxlbehang.nl/