Re Mixx
Image default
Financieel

Koop ethereum met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins

 

Met ether-prijs die hoog op de markt stijgt, willen meer mensen ethereum kopen met creditcard of bankoverschrijving.

Dit komt omdat ether het potentieel heeft om een lucratieve bron van investering te zijn, vooral als het in waarde groeit. Je moet echter ervoor zorgen dat je met zorg over dit proces gaat, anders zou je uiteindelijk geld kunnen verliezen. Daarom, voordat u Ethereal met bankoverschrijving of creditcard via BTC Direct koopt, is het belangrijk om te begrijpen hoe dit specifieke proces werkt.

 

 

 

Er zijn eigenlijk twee manieren om ether te kopen met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins. De eerste is om Ether rechtstreeks van Euronews te krijgen met behulp van uw bank. Dit wordt gedaan door het geld te storten in uw account of het kopen van ether met uw creditcard. Zodra de fondsen in uw account staan, kunt u ze op elk moment opnemen door eenvoudig uw bank te bellen en de situatie uit te leggen.

 

 

 

De tweede manier om ether te kopen met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins is om een van de verschillende online makelaars te gebruiken die deze service bieden. Houd er rekening mee dat sommige van deze online makelaars een extra vergoeding voor de service kunnen betalen, maar ze bieden het meestal gratis of voor een kleine verlaagde hoeveelheid geld. Over het algemeen is deze optie erg handig.

Voor één ding is het niet nodig om informatie over uw financiële staat te geven. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het hoeven van bankafschriften of iets anders.

 

 

 

Nadat u uw ether hebt gekocht, kunt u het geld van uw account intrekken door de online-makelaar te bellen of een betaling te ontvangen via uw creditcard of bank. In de meeste gevallen ontvangt u uw betaling binnen een dag of twee, afhankelijk van hoe snel de transactie gaat. In feite zeggen veel handelaren dat u binnen een uur uw ether kunt hebben gestort in uw account. Als u meerdere aankopen wilt doen, moet u mogelijk meerdere bestellingen plaatsen om soepel door te gaan.

 

 

 

De laatste manier om ETHEREUM te kopen met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins is om een lokale verkoper te vinden die bereid is het risico te nemen om u contant geld te geven voor ether. Aangezien dit proces betreft om naar een bedrijf te gaan en ze uw creditcard of bankinformatie te geven, is er meestal een kleine vergoeding. In de meeste gevallen is deze vergoeding echter veel minder dan wat u zou betalen om iemand u ether op de traditionele markt te laten verkopen. Deze optie is handiger, hoewel het niet zonder risico is.

 

 

 

Kortom, als u op zoek bent naar ethereum met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins, moet u overwegen naar een gevestigde website te gaan waarvan u weet. De website moet bekend en gerenommeerd zijn. Als u zo’n website niet ziet, moet u waarschijnlijk beginnen met wat meer onderzoek doen. Je kunt dit online doen of door te praten met iemand die je kent die een website eerder met de jouwe heeft gebruikt. Als u dit doet, zorgt u ervoor dat u niet de kans krijgt om een onbetwiste website te gebruiken om Ether te koop te ontvangen. 

Ethereum kopen en verkopen doet u eenvoudig en snel bij BitcoinMeester.