Re Mixx
Image default
Auto

Autorijschool Cees Vendrik gevonden!

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar een Autorijschool en vond ik Cees Vendrik. Ik ben sinds korte tijd 18 jaar en wil eigenlijk nu wel beginnen aan de lessen. Ik wil graag mijn rijbewijs halen, veel vrienden hebben er al één en ik zie er de handigheid wel van in. Ik ben dus opzoek gegaan naar een autorijschool Arnhem en vond ik Cees Vendrik waar ik snel kan gaan beginnen met de autorijlessen en dat tegen een goed normaal tarief. Ik heb allereerst wat rondvraag gedaan bij vrienden en kennissen. Of zij wellicht adviezen hadden waar ik moet gaan lessen. Maar hierdoor kreeg ik veel wisselende resultaten. De ene persoon was heel lovend over een rijschool en een ander kraakte deze dan weer volledig af. Vanaf dat moment heb ik besloten zelf opzoek te gaan naar een autorijschool in Arnhem .

Cees Vendrik

Ik ben dus gaan zoeken naar een autorijschool in Arnhem en vond Cees Vendrik doordat ik ging rondvragen bij vrienden en kennissen dit leverde wisselende resultaten op. Ik ben dus via internet opzoek gegaan naar een autorijschool welke ik qua prijs aantrekkelijk vond en waar ik op het eerste gezicht van kan zeggen dat het mij wel iets lijkt om daar te gaan lessen. Ik ben gaan zoeken naar een de autorijscholen en er kwamen veel zoekresultaten. Deze heb ik vergeleken en daar heb ik een keuze uit gemaakt, samen met mijn ouders. Ik kwam na wat zoeken en vergelijken uit bij Cees Vendrik. Deze rijschool is qua tarief heel goed en de website zag er super goed uit. Ook de referenties zagen er heel goed uit! Ik heb hem opgebeld voor een proefles en nog dat weekend kon ik een proefles doen. De proefles ging goed en de instructeur was een aardige man. Inmiddels heb ik al enkele rijlessen achter de rug en ik heb het erg naar mijn zin. Ik kan daarom Cees Vendrik als Autorijschool in Arnhem zeker aanbevelen.