Re Mixx
Image default
Internet

Proximus heeft de oplossing voor al uw telecom problemen

Het vinden van een goede telecomprovider is lang niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er nog een aantal providers die met kop en schouders boven de anderen uitsteken wanneer het aankomt op aanbod en service. Hierdoor kan het maken van een keuze een stuk vlotter verlopen.

Proximus is één van deze providers. Er wordt bij hen voorzien in telecomdiensten, zowel voor particulieren als voor professionals. De provider focust zich, naast het bieden van kwalitatieve diensten, op het voorzien van een goede service, waardoor de klant steeds op de eerste plaats wordt gezet.

 

Proximus : de oplossing voor alle telecomproblemen

Men kan bij Proximus terecht voor diverse oplossingen op vlak van telecom. Deze oplossingen kan men in pakketvorm krijgen aan een voordelige prijs, maar er kan ook op maat gewerkt worden. Hierdoor wordt men als klant steeds op een persoonlijke manier geholpen. Bovendien zal men , door de mogelijkheid van werken op maat, nooit moeten betalen voor diensten die men niet gebruikt, wat bij andere providers wel al eens kan voorvallen.

Men kan bij Proximus terecht voor oplossingen op vlak van telefonie op een klassieke, vaste lijn zowel als voor mobiele telefonie, voor internet en voor televisie. Bovendien krijgt men, wanneer men een abonnement neemt op internet via deze provider, er gratis een mailbox voor webmail bovenop, die op zich nog een aantal pluspunten met zich meebrengt.

Alles samen genomen is de keuze voor Proximus snel gemaakt. Men kan er terecht voor oplossingen op allerlei vlakken. Zeer belangrijk is dat men altijd ondersteuning van de klantendienst kan genieten, die mee zoekt naar een oplossing op maat. Zo krijgt men als klant steeds een perfecte service en het beste product!