Re Mixx
Image default
Tuin en buitenleven

Remixx je Tuin met een Scherpe Snoeischaar

In dit artikel gaan we uitleggen wat de beste manier voor een

Tuin Remixx

Om je tuin volledig te renoveren kan je een hoveniers team inschakelen. De kosten hiervan zijn gemiddeld €6000,- wat voor veel mensen toch aan de hoge kant ligt. Dus wat kan je er aan doen om dit voortaan zelf te doen? Je wil namelijk zo min mogelijk geld uitgeven.

Je zult ten eerste moeten kijken welke planten en bomen je al hebt en zou willen behouden. Ieder stukje groen dat je al in je tuin hebt kan je namelijk omplanten en ergens anders neerzetten. Maak voor jezelf een

Tuin ontwerp

Met het tuin ontwerp ga je het idee dat in je hoofd zit op papier zetten. Met het tuin ontwerp ga je alles zo voorbereiden, zodat je straks precies weet hoe alles moet komen te staan en hoe je het wilt hebben met de tuinrenovatie. Het ontwerp voor je tuin kan je zelf maken, maar je kan ook een architect inhuren om zo het perfecte plaatje op papier te zetten. Een tuin ontwerp zal tussen de €200,- en €500,- liggen.

Als je het tuin ontwerp eenmaal klaar hebt dan kan je beginnen met

Tuinieren

Als je eenmaal weet hoe je alles wilt hebben, dan kan je dingen gaan snoeien, uitgraven, omgooien en ophogen. Zorg er tijdens het tuinieren voor dat je tuin gereedschap goed scherp is. Dit kan je doen met de daarvoor bestemde slijpstenen, maar ook met vijlen of schuurpapier.
Als je tuin is verzakt in de loop der jaren, dan kan je deze wat ophogen. Je kunt ook voor hoogteverschillen zorgen als je bijvoorbeeld een vijver of zwembad wilt aanleggen in je tuin. Het inschakelen van een hoveniers team kost tussen de €10,- á €30,- per vierkante meter.

Vervolgens moet je gaan bepalen wat je in je tuin wilt zetten. Kijk dan goed naar alle

Tuin elementen

Je hebt in je tuin ontwerp al een beetje uitgetekend welke elementen je gaat toevoegen. Wil je een Venezolaanse jungle van je tuin maken of juist bekleden met natuurlijke tegels? Je kunt ook kiezen voor volledig geïmpregneerd hout of duurder hardhout.

Het renoveren van je tuin brengt veel kosten met zich mee dus wil je weten welke prijs hieraan gaat hangen. Als je hier meer over wilt weten kijk dan eens op Homedeal en vind de beste deal voor jou en je tuin.

 

https://www.homedeal.nl/