Re Mixx
Image default
Dienstverlening

Suit up!

De bekende uitspraak van televisie Barney Stinson, hij kwam altijd gekleed in pak. Niet heel gek want het dragen van een pak staat netjes en chique. Vrouwenharten zullen smelten als jij aan komt zetten in een mooi maatpak. Panda stomerij heeft een aantal tips voor de aanschaf en onderhoud van je pak.

Bij het aanschaffen van een pak is het belangrijk dat je let op de schouders, de schouders van het pak mogen niet breder zijn dan je eigen schouders. Als basisregel kan je aanhouden dat de naad van de schouders precies op de hoek van arm en schouder valt. Zorg dat er geen plooien zitten in het jasje, bij horizontale plooien is het jasje te klein en bij verticale plooien juist te groot. Let ook goed op de lengte van de mouwen, zorg dat deze eindigen net boven de pols. Laat de mouw van je overhemd er 2 centimeter onderuit komen en je hebt een zeer chique uitstraling. Tip: zorg dat je zo veel mogelijk accesoires en kleding mee neemt als je een pak gaat kopen. Denk hierbij aan nette schoenen die je er onder wil dragen, een net overhemd en eventueel een stropdas.  

Het onderhoud van je pak is ook zeer belangrijk. Let goed op kleine dingetjes, zo is het bijvoorbeeld aan te raden om na het dragen je pak even af te borstelen met een zachte borstel. Hang hem dan in een kast met voldoende ruimte, zo voorkom je kreuken op ongewenste plekken. Mocht je nou wel een kreuk of vouw in je pak hebben, dan is het altijd aan te raden om het pak naar een goede stomerij den haag te brengen. Dan weet je zeker dat er uitstekend voor je kleding gezorgd wordt. Panda stomerij maakt uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zodat ook de generaties na ons nog in hun pak kunnen shinen.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/diensten/74-stomerij-den-haag