Re Mixx
Image default
Aanbiedingen

Ik ga op vakantie en neem mee….

Of het nou om wintersport gaat of om een zonovergoten vakantie in het Zuiden van Spanje, de vakantievoorbereidingen kunnen natuurlijk altijd de nodige spanning met zich meebrengen. Want, hoe laat moet je vanaf huis vertrekken om op het juiste moment op bestemming aan te komen, ga je met het vliegtuig of met de auto, wat voor soort vakantie gaat het worden en last but not least: wat neem ik mee?! Wij willen je graag meenemen in een aantal tips die ons erg helpen met het opstellen van een paklijst en er voor zorgen dat we niks vergeten! Met deze tips hoef jij je nooit meer af te vragen waarom je nou in vredesnaam je zonnebril bent vergeten als je in 30 graden loopt! 

Categoriseren

Het maken van een paklijst voor de vakantie begint bij ons met categoriseren. Zo kan je verschillende categorieën qua tassen opstellen: één lijst voor de koffer en één lijst voor de handbagage (en eventueel nog één voor de handtas). Ga van tevoren na welke spullen je bij de hand wil hebben tijdens de reis, zoals wellicht je iPad en zonnebril, of welke je tijdens de reis sowieso niet nodig gaat hebben. Naast het onderscheid in tassen adviseren wij om sowieso de volgende categorieën op te schrijven: belangrijk (denk hierbij aan reisdocumenten, portemonnee, laders), badkamer (spreekt voor zich), overdag kleding (je dagelijkse outfits), nachtkleding (die mooie jurken die je aan wil tijdens het diner, maar ook je pyjama!), schoenen, sieraden, ondergoed en badkleding (tip: kijk op lingerie-heaven.nl voor de mooiste bikini’s voor tijdens jouw vakantie!). 

Afvinken

Zorg dat alles op de lijst voorzien is van een check-box. Hierdoor kan je het benodigde afvinken wanneer je het op de stapel hebt gelegd. Na dat je alles bij elkaar hebt gelegd, kan je je lijstje nog een keer afgaan en kijken of alles bij jouw vakantiespullen ligt. Als het dan inderdaad weer klopt, kan je beginnen met het inpakken van je tas of koffer. Als je het benodigde in de tas hebt gedaan, streep je dit helemaal af van het lijstje! 

De ochtend van jouw vakantie 

Voor de ochtend voordat je vertrekt naar jouw vakantiebestemming, is het slim om een aparte paklijst op te stellen. Je hebt jouw mobiele oplader immers ’s nachts nog nodig en je gaat ook heus niet zonder ongepoetste tanden de deur uit. Deze spullen kan je allemaal noteren op je ‘’ ’s ochtends-vlak-voordat-ik-vertrek’’ lijstje. Zo voorkom je dat je de laatste spullen vergeet mee te nemen. Check vlak voordat je de deur uit gaat nog eenmaal alle kamers en ruimtes in je huis om te zien of je niets vergeten bent, en als dat het geval is: GO HAVE FUN! 

 

https://www.lingerie-heaven.nl/