Re Mixx
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren

Ik moet een touringcar huren. Binnenkort is er weer een nationale feestdag. En op die dag zijn er in het hele land een hoop dancefeesten. Zo ook in Alkmaar. En nu hebben wij bedacht om met een touringcar daar naartoe te gaan. Echter moeten wij dan wel een man of 50 zien te vinden die mee willen in de bus. In dit blogje leg ik graag uit hoe dat is gegaan en waar ga ik eigenlijk een touringcar huren?!

Googelen op touringcar huren

Op touringcar huren ben ik gaan Googelen, om de vraag waar ik zo’n touringcar moet gaan huren te beantwoorden. En al gauw vond ik een partij. Zelf kom ik uit Ede en daar komen zij ook vandaan! Dit zou dus qua prijs al moeten kunnen schelen. Het gaan om Noot Personenvervoer, uit Ede dus. Zij verhuren touringcars voor allerlei verschillende evenementen. Zo ook voor dancefeesten zoals waar wij een bus voor zoeken.

De website zag er allemaal erg goed uit. En het hoefde ook geen hele luxe touringcar te worden. Het gaat ons puur om het gemakkelijke vervoer, zodat wij niet met het openbaar vervoer hoefden. Daarom besloot ik om vrijblijvend een offerte aan te vragen bij Noot. En al snel werd ik hierover teruggebeld! Ik legde degene aan de andere kant van de lijn uit wat mijn wens is m.b.t. het huren van een touringcar. Hij reageerde direct enthousiast. Verder vroeg hij nog om de opstapplek en om welke locatie het gaat. Zo kon hij direct zien hoeveel het zou gaan kosten.

En nadat hij dat had verteld, heb ik dit teruggekoppeld naar de groep. Zij vonden dit een prima prijs per persoon. Daarom heb ik direct weer met Noot contact opgenomen om te melden dat wij graag van hun touringcar gebruik gaan maken.

Het feest

De touringcar stond op tijd op de afgesproken locatie. En zo zijn wij daar naartoe gegaan. Geen gedoe met het openbaar vervoer, maar gemakkelijk en gezellig met zijn allen in een bus. Het feest was hartstikke leuk en wij bedanken Noot Personenvervoer voor de reis.