Re Mixx
Image default
Aanbiedingen

Waarom gebruik jij een broodtrommel?

Waarom gebruik jij een broodtrommel?

Of je nu naar school gaat, je klaarmaakt voor een dagje werken of een picknick op de kaart zet, een broodtrommel is van groot belang om je lunch lekker, veilig en georganiseerd te houden. Een broodtrommel is handig en ontzettend veelzijdig. Het brengt veel voordelen voor iedereen die van een lekkere lunch (of avondeten!) wil genieten. We leggen je graag uit waarom het kiezen voor een broodtrommel vele malen beter is dan het gebruik van een plastic zakje voor jouw boterhammen; lees met ons mee! 

Tip!: Kijk voor een goede broodtrommel eens bij MyMepal; een broodtrommel van Mepal is kwalitatief uitstekend en heel praktisch! 

 

Gezonde levensstijl; gevarieerde lunch

Een van de belangrijkste redenen om een broodtrommel te gebruiken, is omdat je op die manier een gevarieerde en evenwichtige lunch kunt meenemen naar waar je ook wil. In plaats van simpelweg een boterham met kaas in een zakje te stoppen, kan je met een broodtrommel verschillend eten meenemen en in verschillende vakken doen. Je kunt bijvoorbeeld een deel van de trommel vullen met broodjes, een ander deel met vers groenten en fruit en weer een ander met noten. Op deze manier heb je een gevarieerde maaltijd. 

 

Groen moet je doen! 

Een andere belangrijke reden om te kiezen voor een lunch box is de duurzaamheid ervan. In tegenstelling tot wegwerpzakjes of folie, die na één keer worden weggegooid, kan een broodtrommel steeds opnieuw worden gebruikt. Dit betekent dat je minder afval produceert en bijdraagt aan een schonere planeet. Daarbij zijn veel broodtrommels gemaakt van duurzame materialen; dubbel winnen dus! Door een broodtrommel te gebruiken, verminder je niet alleen je ecologische voetafdruk maar draag je ook bij aan de strijd tegen plasticvervuiling! 

 

Je eten blijft lekker! 

Een derde reden waarom een broodtrommel een slimme keuze is, is dat het helpt bij het behouden van de versheid van je voedsel. Broodtrommels zijn ontworpen om luchtdicht af te sluiten, waardoor de kans op voedselbederf wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk als je etenswaren meeneemt die kunnen bederven, zoals vlees, zuivel of salades. Door je lunch in een broodtrommel te bewaren, blijft het eten gedurende de dag vers en lekker, en kan je dus genieten van een heerlijke lunch in plaats van een sompige!

 

https://www.mepal.com/