Re Mixx
Image default
Aanbiedingen

Recepten om uit te proberen met vlees van de online slager

Wil je de dagelijkse sleur doorbreken en een keer iets verrassends op de eettafel zetten? Dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor, maar heb je ook al eens gedacht aan de online slager? Zij hebben vaak een net wat diverser aanbod aan vlees en laten je zien dat je vlees ook op een hele andere manier kan bereiden. Goed dus om eens out of the box te denken en je gezin of vrienden te verrassen met een nieuwe spannende gerechten. Om wat inspiratie op te doen zal je in deze tekst drie gerechten vinden, die sowieso voor een bijzondere smaakbeleving zorgen.

Iberico rib fingers

Dit gerecht kan dienen als bijgerecht voor tijdens het avondeten, maar je zou het ook kunnen maken als je gaat borrelen met vrienden. Eigenlijk is het simpel gezegd een stuk varkensspareribs, wat van het bot af is gehaald en in kleinere stukken is verdeeld. De Iberico ribs fingers zijn makkelijk en snel te maken, maar hebben zeker genoeg smaak. Dit komt door de vele kruiden die opgenomen worden door het vlees, wat vervolgens op de barbeque een tijdje mag garen. Daarnaast is Iberico een soort varken wat op bepaalde manier eet en verzorgd wordt, waardoor de smaak van het vlees positief beïnvloed wordt. Dit recept is dus zeker de moeite waard om eens te proberen.

Herten stoofvleespotje met walnoten

Wil je een keer wild vlees proberen? Dan is het herten stoofvleespotje wellicht iets voor jou. Hertenvlees is zeer mager vlees, maar daarom niet minder lekker te bereiden. Dit Stoofpotje is dan ook erg rijk van smaak en wordt op smaak gebracht door rode wijn, pruimen en knoflook. Daarnaast maken de walnoten het helemaal af. Het gerecht is makkelijk te bereiden, maar je gasten zullen het idee hebben dat je uren in de keuken hebt gestaan om dit lekkere gerecht te bereiden. Dus een prima gerecht voor een diner met vrienden om indruk te maken.

Een pizza met lam en munt

Een gerecht waar je misschien wat minder snel aan zou denken is een pizza met lam en munt. Deze twee ingrediënten zie je eigenlijk nooit op een pizza, maar dat betekent niet dat het niet lekker kan zijn. De combinatie lam, munt en mozzarella is erg goed en als je dan ook nog je eigen pizza bodem maakt, doet dat zeker niet onder aan de gerechten die eerder werden benoemd. Ben dus niet bang om te experimenteren met vlees, uiteindelijk zal je jezelf verrassen.