Re Mixx
Image default
Wijn

Wijnglazen: Waarom zou je er veel geld voor betalen?

Wijnglazen heb je in alle soorten en maten. Je kan bij de Hema een paar mooie wijnglazen kopen voor slechts een paar euro. Als je echt kristalglas wilt hebben dan kom je al snel uit bij winkels als De Bijenkorf. Online is het aanbod in duur glaswerk veel groter. Je komt hier niet de aanbiedingen tegen, maar dure wijnglazen die je misschien wat minder snel aanschaft. Als je zelf geen wijn drinkt en je vooral af en toe een glaasje inschenkt voor gasten, waarom zou je dan veel geld uitgeven voor wijnglazen? Wij begrijpen je helemaal. In onze webshop hebben we vooral echt kristalglas. Het budget is misschien wel hoger, dan de Hema. Voor echt kristalglas moet je al snel denken aan € 80. In onze shop heb je al een setje voor € 12. Maar waarom zou je € 12 betalen, als ze bij de Hema of Action voor een paar euro te koop zijn?

 

Wijnglazen van kristalglas verdienen hun kwaliteit vanzelf terug.

 

Natuurlijk klinkt dit bovenstaande zinnetje als een slap verkooppraatje. Toch is het wel zo. Ten eerste gaan de wijnglazen van echt kristalglas veel langer mee. Zelfs als je de wijnglazen in de vaatwasser doet. Daarnaast zien ze er schitterend uit. Ze glinsteren je tegemoet. Nog een voordeel is dat kristalglas de kwaliteit van de wijn verhoogt. Normaal gesproken wordt de kwaliteit aangetast door de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een hogere temperatuur of geurtjes in de omgeving. Je proeft hierdoor de wijn niet zoals de wijnmaker het bedoelt heeft. Met kristalglas heb je dit probleem niet. Je krijgt echt de wijn zoals je het bedoelt hebt. Een goedkope fles wijn smaakt ineens geweldig in een goed wijnglas. Je verdient zo al snel aardig wat geld terug omdat je minder geld uitgeeft aan dure wijnen.

 

Wijnglazen online bestellen.

 

Als je slim bent dan bestel je wijnglazen online. Online is de keuze veel groter en betaal je vaak minder voor echt kristalglas. Waar kom je nou nog kristalglas tegen voor slechts € 12? Dit soort wijnglazen kom je bijvoorbeeld tegen in de Rode Wijnglazen Shop. Kom gerust eens online kijken om een indruk te krijgen!

http://www.rode-wijnglazenshop.nl/wijnglazen