Re Mixx
Image default
Dieren

Bioresonantie laat uw dier of vee genezen

Diergenezing

Bioresonantie is een alternatieve geneeswijze die gebruikt wordt bij het genezen van dieren. Deze geneeswijze kan bij veel uiteenlopende klachten worden gebruikt. Niet alleen bij klachten wordt het toegepast het kan ook worden gebruikt om het dier voor te bereiden op bijvoorbeeld een bevalling. Het doel van bioresonantie is om de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en het zelf herstellend vermogen van het dier juist te verhogen en te activeren. Bioresonantie kan onder andere worden ingezet bij klachten als ontstekingen, jeuk en darmklachten, maar ook bij chronische klachten kan bioresonantie helpen bij vee. Bij bijvoorbeeld een huisdier kan bioresonantie ook ingezet worden bij de klachten als de poten dwangmatig moeten likken of bijten, huidproblemen en stofwisselingsproblemen.

Hoe werkt bioresonantie?

Het consult van bioresonantie kan op locatie plaats gevonden worden, dit omdat dan het dier in vertrouwelijke omgeving is en hierdoor ook meer op zijn gemak is en dus rustiger is. Doordat het dier rustiger is kan er gemakkelijker mee gewerkt worden. ieder plan van aanpak is anders bij een dier, dit is omdat net als bij de mens ook geen enkel dier het zelfde is, ieder heeft zo haar eigen karakter waardoor je ze anders moet behandelen.

 

Bioresonantie is een alternatieve geneeswijze. Dit houdt in dat deze niet wetenschappelijk gesteund wordt. Vaak wordt deze of geheel of deels vergoed door de verzekering.

https://helenvelthuis.nl/