Re Mixx
Image default
Dieren

Maak kennis met deze groene dierenkliniek in Amsterdam

Kent u Dierenkliniek de Pijp al? Deze deskundige dierenkliniek in Amsterdam heeft niet alleen het beste met de gezondheid van uw geliefde huisdier voor, maar streeft ook nog eens naar een beter milieu. Voor elke nieuwe patiënt die zich aanmeldt bij deze kliniek planten zij een boom ter compensatie van de CO²-uitstoot. Daarnaast draait de kliniek enkel op groene stroom uit Nederland en worden er enkel duurzame medicijnen en voeding voor uw huisdier voorgeschreven. Uiteraard zijn de dierenartsen ook gespecialiseerd in een divers aantal behandelingen voor honden, katten, konijnen en knaagdieren. Voor vaccinaties, echo’s, castraties en operaties kunt u bij deze deskundige kliniek terecht. Daarnaast zijn ook preventieve gezondheidszorg behandelingen mogelijk, zodat uw huisdier de meest optimale lichamelijke gezondheid heeft.

Een gebitsreiniging voor uw kat in deze deskundige dierenkliniek

Het is belangrijk om het gebit van uw kat goed te verzorgen. Dit voorkomt vervelende gebitsproblemen bij uw kat. Wanneer u het gebit van uw viervoeter niet goed verzorgd zal tandplak en tandsteen ontstaan, dit is een ware voedingsbron voor ontstekingen en bacteriën. Zorg er daarom voor dat uw kat regelmatig naar de dierenkliniek in Amsterdam gaat. Zij bieden namelijk een deskundige gebitsreiniging voor de kat aan. Naast deze behandeling is het belangrijk dat u thuis ook regelmatig de tanden van uw kat poetst met een speciale katten-tandenborstel. Hoe u dit het beste kunt doen, leggen de deskundige artsen in de kliniek graag voor u uit.

Plan direct een afspraak in voor uw kat

Heeft uw kat een gebitsreiniging nodig of wilt u een afspraak voor een andere behandeling voor u kat inplannen? Maak dan direct een afspraak bij deze dierenkliniek in Amsterdam. Een handig voordeel bij deze kliniek is dat ze ruime openingstijden hanteren en ook op zaterdag geopend zijn. Dit is ideaal als u doordeweeks weinig tijd heeft. Een gemiddeld consult voor uw huisdier duurt zo’n 15 minuten in deze kliniek.