Re Mixx
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Haarlem

Pas geleden heb ik op houten vloeren Haarlem gezocht in Google. Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe houten vloeren! Momenteel woon ik nog ergens anders, maar ik ga verhuizen naar Haarlem. En voor deze nieuwe woning zoek ik een nieuwe houten vloer. En het liefst van een vloerenwinkel uit Haarlem zelf.

Op houten vloeren Haarlem zoeken

Ik ben dus op houten vloeren Haarlem gaan zoeken. En al gauw vond ik Bax Houthandel. Ik ben naar de website gegaan en zag dat zij echt hele goedkope prijzen hebben voor al hun houten vloeren! Nu zoek ik een ietwat luxere vloer, dus dit is natuurlijk ook wel behoorlijk prijzig. Maar hier bij Bax Houthandel lijkt het wel alsof de prijzen lager liggen?! Zou dat door de kwaliteit komen? Ik besloot om te bellen naar Bax toe en een vriendelijk klinkend persoon nam op. Hij gaf aan dat de lage prijs komt, doordat zij de houten vloeren zelf in hun eigen fabriek maken. En vervolgens verkopen ze die in al hun vestigingen door het land! En over de kwaliteit was hij kort en bondig; uitstekende kwaliteit! Uiteraard wil ik dit wel zelf, met het blote oog, zien. Daarom besloot ik om een bezoekje te brengen aan een vestiging in de buurt van Haarlem.

Naar Bax Houthandel

Ik ben dus naar Bax Houthandel gegaan, bij de vestiging zo dicht mogelijk in de buurt van Haarlem. Hier werd ik hartelijk ontvangen en ik gaf aan dat ik graag een luxe en chique uitziende vloer wil hebben. Vervolgens nam de medewerker mij mee naar de kersen vloeren. Hij legde uit dat dit oorspronkelijk uit Amerika komt. Een rijke en kostbare houtsoort. Met een lagere hardheid dan de eiken vloeren.

Ik zag een voorbeeld van hoe deze in een woning lag en was direct verkocht! Daarom heb ik dan ook besloten om deze houten vloer te kopen.