Re Mixx
Image default
Eten en drinken

Compleet verzorgde buffet in Drachten nodig?

Wij verzorgen al jaren uw heerlijke buffet in Drachten, wat minder werk voor u betekent. Een avond met familie en vrienden is om te onthouden, te genieten en niet om stresvol te zijn. Laat ons de stress wegnemen en voor het buffet zorgen. Een tuinfeest met tien personen, een bruiloft met vijfhonderd personen of een zakelijke vergadering op kantoor; we kunnen het allemaal. Samen met onze chef-koks en enthousiast team zullen we met u samenwerken om een fantastisch menu samen te stellen. We kunnen het buffet bij u thuis, op kantoor of op een andere gewenste lokatie in en rondom Drachten verzorgen.

Buffet in Drachten: grootte doet er niet toe

Voor zowel grote evenementen als kleine bijeenkomsten in en rondom Drachten kunt u uw buffet door ons laten samenstellen. We hebben een uitgebreid assortiment; van een uitgebreid koud buffet tot een dessert buffet. Het is ook mogelijk uw buffet uit te breiden met tafels, tafellaken, borden en bestek. We kunnen zelfs wijn of andere dranken aanbevelen en serveren. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden voor uw buffet in Drachten en we maken graag een vrijblijvende offerte voor u. We laten u aan de slag om uzelf en uw gasten te vermaken, terwijl we u uitstekend eten en uitstekende service bieden.

Uw buffet in Drachten op maat

U kunt het buffet kiezen die het beste bij uw evenement en budget past. Wat zijn de opties voor uw buffet in Drachten? Onze menu’s zijn een kosteneffectieve manier om u en uw gasten een stevige en vullende maaltijd te bieden tegen een redelijke prijs. Onze menu’s zijn ontwikkeld met behulp van authentieke recepten waardoor eten gemakkelijk kan worden geserveerd, goed kan worden bewaard en heerlijk kan smaken. Desgewenst kunnen wij de complete service verzorgen van dressing potten, serviesgoed, bestek, tafellinnen en personeel. Neem voor meer informatie over onze menu’s of andere diensten contact op met ons enthousiast team. We helpen u graag met al uw buffet-behoeften in Drachten.