Re Mixx
Image default
Vakantie

Wilt u een accommodatie huren aan rivier de Cèze?

Wanneer u een luxe accommodatie wilt huren aan de rivier de Cèze dan is Camping La Vallée Verte de perfecte bestemming. Deze camping ligt pal aan de rivier bij de stad Nimes. Op de camping staan verschillende accommodaties waar u heerlijk kunt genieten in de natuur. In de buurt is meer dan genoeg te doen, dus u zult u vast en zeker gaan vermaken.

Heerlijk ontspannen in dit vakantieparadijs

Camping La Vallée Verte is een echt vakantieparadijs als u een unieke accommodatie wilt huren aan de rivier Cèze. De camping heeft leuke accommodaties, zoals een luxe glampingtent, villa’s en lodges. Op deze manier kunt het echte campinggevoel ervaren, zonder dat u in een tent op een luchtbed hoeft te slapen. Er is ontzettend veel te doen op deze gezellige camping aan de rivier. In de omgeving liggen leuke steden, zoals Nimes en Avignon. Op de camping zelf worden leuke sportieve activiteiten georganiseerd, zoals voetbal, tennis, mountainbiken en nog veel meer. Bezoek een wijnboer om de lokale wijnen te proeven of breng een bezoek aan de watervallen van Sautadet. In de steden zijn er wekelijks markten waar ze allerlei lokale producten verkopen. Een dagje naar het strand is ook zeker mogelijk, want de camping ligt dicht bij de zee. De camping is voorzien van goede faciliteiten. Bent u wel fan van écht kamperen? Dan is dat ook zeker mogelijk. Neem uw tent mee en zet deze op in de bosrijke omgeving.

Ontdek wat glamping is en boek een verblijf

De camping heeft een prachtige ligging, dicht bij de rivier en daarnaast is het in de buurt van Nimes. U kunt hier heerlijk ontspannen, maar ook een actieve dag met de kinderen beleven. U hoeft u hier geen moment te vervelen. Wordt middenin de natuur wakker en geniet van de frisse buitenlucht. Kies ervoor om een accommodatie te huren aan de rivier deCèze.