Re Mixx
Image default
Geschenken

Een bedrukte kalender is het perfecte geschenk!

Wie nog op zoek is naar een perfect en functioneel relatiegeschenk is, zit met een weekkalender helemaal goed. Welk huishouden heeft nou geen kalender in huis? Ook menig bedrijf heeft deze kalenders op kantoor of in werkruimtes hangen. Bovendien is het voor een bedrijf ook een uitgelezen mogelijkheid om reclame te maken. Zo kunnen de kalenders bedrukt worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of reclameslogans van het desbetreffende bedrijf. Een bedrukte kalender is dan ook het perfecte geschenk om te geven

Weekkalenders voor functioneel gebruik

De weekkalenders zijn niet alleen een perfect geschenk om te geven, maar zijn ook nog eens zeer functioneel voor de gebruikende partij. De kalenders zijn zeer overzichtelijk en daardoor erg prettig om te gebruiken. De dagen staan in een verticale volgorde onder elkaar, waardoor alle activiteiten op de kalender duidelijk gescheiden zijn en goed kunnen worden aangeduid. Ook de weeknummers ontbreken niet op de kalender en zijn goed zichtbaar. De weekkalenders zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten, maar nemen over het algemeen genomen niet heel veel ruimte in beslag.

Promoot je bedrijf door weekkalenders te laten bedrukken

Als bedrijf zijnde is een weekkalender ook een mooi relatiegeschenk om te geven. De kalenders kunnen namelijk worden voorzien van het bedrijfslogo. Een perfecte manier om jouw bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen bij klanten. Daarnaast zijn er vaak meerdere opties mogelijk voor het bedrukken van een weekkalender. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor alleen het logo van het bedrijf, maar kan je ook een bepaalde tekst laten terugkeren op de kalender. Wat een weekkalender nog meer cachet kan geven is het toevoegen van een foto. Dat zorgt voor meer kleur en dynamiek, waardoor de kalender nog meer opvalt. Zo zijn er meerdere opties voor het bedrukken van weekkalenders, waarbij je vaak ook nog de mogelijkheid hebt om van tevoren een proefdruk te krijgen van het concept.

Kalenders bedrukken met logo is beste vorm van reclame maken

 

Kalenders bedrukken met logo is een mooie vorm van reclame, omdat het een goedkope en mooie manier is om een bedrijfslogo terug te laten komen. Een van de meest gekozen opties het voor bedrukken van weekkalenders is de keuze voor een logo. Een bedrijfslogo is immers vaak een opvallende verschijning op een weekkalender. Wel van belang is de plek van plaatsing van het bedrijfslogo, zodat deze opvallend aanwezig is. Het is voor een bedrijf een mooie gelegenheid om promotie te maken en je bedrijf bij veel mensen onder de aandacht te laten komen. Een goed uit het oog springend bedrijfslogo op een kalender valt immers direct op. Een betere vorm van reclame kan een bedrijf zich dan ook niet wensen.

Bedrukte kalender is het perfecte geschenk om te geven

Een weekkalender met bedrukking is dan ook een uniek relatiegeschenk en de perfecte manier voor je bedrijf om reclame te maken. Ontwerp een kalender naar je eigen wensen en behoeften, zodat je altijd tevreden over het eindresultaat kunt zijn. Een bedrukte kalender is dan ook het perfecte geschenk om te geven aan al je relaties!