Re Mixx
Image default
Gezondheid

Een virtuele maagband

Werkt het diëten niet voor jou? Het is moeilijk om met alleen diëten af te vallen en op gewicht te blijven. Je krijgt al snel het jojo effect.

Een virtuele maagband kan voor jouw misschien een mooie oplossing zijn. Dit is een geheel veilige maagband. Zonder operatie maar wel met dezelfde effecten! Dat klinkt zeker te mooi om waar te zijn, niet?

Hoe werkt een virtuele maagband?

Het is een maagband die onder hypnose wordt aangebracht. Onder hypnose? Jazeker, het gaat als volgt: Je ondergaat een traject met een aantal, 3 a 4, sessies.

–          De eerste sessie Dit is een intake sessie, hier wordt onderzocht waar de gewichtsproblemen vandaan komen en wordt je bekend gemaakt met hypnose.

 

–          De tweede sessie In deze sessie wordt de maagband aangebracht. Er zal een ware simulatie van een echte maagband operatie plaatsvinden, zodat je onderbewustzijn denkt dat er echt een operatie heeft plaatsgevonden.

Dit zal ervoor zorgen dat je de zelfde effecten hebt van een werkelijke maagband. Bij een maagband of maagring word je maag inhoud verkleind. Dit zorgt ervoor dat je:

–          Sneller een vol gevoel hebt

–          Waardoor je minder eet

–          Hierdoor worden je vetreserves aangesproken

–          Dit lijdt dan weer tot vetverbranding en gewichtsverlies

 

–          De derde sessie

In deze sessie zal besproken worden hoe het gaat met de effecten van de virtuele maagband.

 

Niet voor iedereen

Deze maagband of wel hypno band genoemd is geheel veilig. Dus nu denk je vast, dit klinkt als dé perfecte oplossing, maar het is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Ten eerste is niet iedereen geschikt voor hypnose en moet de motivatie zéér groot zijn. Het kan dus zijn dat et geen effect zal hebben op jou. Ieder lichaam reageert namelijk anders. Ook is het zo dat hypnose zelf niet voor iedereen werkt. Ten tweede kom je alleen in aanmerking als BMI hoger is als 30. Houd hier dus rekening voordat je een sessie boekt!