Re Mixx
Image default
Adverteren

Glas reparatie

Glasschade is iets wat helaas wel bij iedereen voor komt, dit kan thuis gebruiken of aan je auto. Glasschade is vervelend, maar met een goed plan heeft u de schade snel hersteld. Bovendien kan glasschade een kans zijn om over te stappen op duurzaam dubbel glas. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Van kinderen die lekker aan het voetballen zijn en een bal door de ruit schieten, tot een vogel die hard tegen uw enkele glas aanvliegt. Glasschade is in veel gevallen dan ook niet te voorkomen. Bij glasschade heeft u natuurlijk last van scherven, maar met een gat in uw raam bent u ook niet beschermt tegen weersinvloeden en inbrekers kunnen hierdoor sneller je huis in. Daarom is het fijn als de schade aan uw ruit zo snel mogelijk opgelost kan worden. Maar welke acties kunt u ondernemen bij glasschade?

Glas is een breekbaar product. En iedereen heeft glas in huis. De kans is dan ook groot dat u ooit te maken krijgt met glasschade. Als iemand glasschade heeft is het aangeraden om niet te lang te wachten met de glas reparatie. Als je te lang wacht kan het voorkomen dat je schade groter wordt en makkelijker bereikbaar is voor diefstal. Schadeherstelbedrijven kunnen een sterretje in de autoruit zo goed als onzichtbaar wegwerken. En als je zelfd goed vezekerd bent is het mogelijk dat glasschade gedekt wordt door de verzekering.

GlasNed24 is een jong bedrijf opgericht door 2 ervaren ondernemers uit de glasbranche gevestigd in Alkmaar. zij werken samen met een groep enthousiaste en ervaren glasmonteurs. De glasmonteurs bevatten de benodigde kwaliteiten en helpen hun klanten graag met hun glasschade. Meer informatie kan je op de website vinden van het bedrijf: www.glasned24.nl. Het bedrijf is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en kan elke moment van de dag klaar voor u staan!

http://www.glasned24.nl/