Re Mixx
Image default
Adverteren

De featherlift

Wanneer je last hebt van rimpels en een vermoeide uitstraling dan kan de featherlift, of bijvoorbeeld de liquid facelift een oplossing zijn. Bij de featherlift zullen er iets minder veranderingen aangebracht worden dan bij de klassieke facelift. Na de ingreep heb je daardoor ook minder last en dus ook een kortere herstelperiode.

Wanneer een featherlift jou wel iets lijkt, dan kan je een afspraak gaan maken met een plastisch chirurg. Hier kan je al je vragen stellen en je wensen en verwachtingen naar voren laten komen, de plastisch chirurg kan jou dan vertellen of dit mogelijk is en of misschien een andere behandeling beter is. Daarnaast zal de plastisch chirurg wel vragen naar medicijngebruik, eerdere operaties, je gezondheid en of je rookt of alcohol gebruikt. Hierna kan de plastisch chirurg een betere uitspraak doen en er zal worden aangegeven dat je voor de ingreep moet stoppen met roken net als tijdens de herstelperiode.

Bij de ingreep zal er gebruik gemaakt worden van dunne draadjes, deze draadjes worden onder de huid geplaatst. Met behulp van de draadjes wordt je huid in de goede richting getrokken en dat wordt dan vastgezet. Met de featherlift zullen er drie plekken op jouw gezicht behandeld kunnen worden. Allereerst de wenkbrauwen en het voorhoofd, dit zal ervoor zorgen dat jouw ogen ‘groter’ worden en hierdoor zal je er weer frisser uitzien. Ten tweede de wangen en het gebied rond je neus en lippen. Hangende wangen kunnen verholpen worden en de ‘lachplooi’ tussen je neus en je lippen zal afnemen. Ten slotte is het laatste gebied de kaaklijn, de kaaklijn en een stukje van je hals wordt gelift. Als resultaat vervaagt je mondhoekplooi. Wilt u een facelift uit laten voeren, wilt u wat rimpels verwijderen zonder operatie of wilt u bijvoorbeeld uw lippen laten vergroten? Neem dan eens contact op met een plastisch chirurg.

http://faceland.nl/