Re Mixx
Image default
Webdesign

Goedkope website

Ik ben op zoek naar een goedkope website. Maar waar moet ik die goedkope website laten maken? Daarvoor ben ik gaan Googelen. En het resultaat daarvan vermeld ik graag in dit blogje. Voor welk webdesign bureau ik heb gekozen en hoe zij te werk gaan.

Googelen op goedkope website

Ik wil dus een goedkope website laten maken. Maar om een goed webdesign bureau te vinden, ben ik gaan Googelen. Al snel kreeg ik een hele lijst met website bouwers voor mij. Ik vind het erg belangrijk dat mijn website goed vindbaar wordt en dus kies ik zeer waarschijnlijk voor een van de bovenste websites. Zij zullen er dus vast en zeker goede kennis van hebben met hoe je hoog in Google komt! En niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk!

SiteToGo

De eerste die ik zag, was SiteToGo.nl. Daar stond dat een goedkope website bij hun, all-in, €450,- kost. Nu had ik eerder al een beetje rondgekeken. En dan is €450,- voor een responsive website zeker geen hoge prijs! Daarnaast staat er in het stukje tekst in Google dat ze 16 jaar ervaring hebben en dat ik mijn website gemakkelijk zelf kan aanpassen.

Om verdere informatie te krijgen besloot ik gebruik te maken van de chatfunctie die erin zit. Ik stelde een aantal vragen. Bijvoorbeeld hoe ik mijn website zelf gemakkelijk kan aanpassen. Want ik ben zelf nogal een digibeet en heb weinig verstand van computers, internet en websites. Maar degene van SiteToGo garandeerde mij dat ik mijn goedkope website zelf heel erg gemakkelijk kan aanpassen. Ze hebben namelijk een websitebeheersysteem ontwikkeld die gebaseerd is op gebruiksvriendelijk.

Uiteindelijk heb ik mijn goedkope website laten maken door het webdesign bureau SiteToGo. En hier ben ik erg blij mee. Want het eindresultaat is fantastisch! En ik krijg er ook veel klanten mee.