Re Mixx
Image default
Webdesign

ADXpert ingeschakeld

Graag geven wij onze mening over ADXpert. Wij hebben hen namelijk ingeschakeld voor het laten maken van een arbeidsdeskundig onderzoek. En daar zijn wij heel erg tevreden! De uitslag heeft namelijk voor zowel ons (de werkgever) als voor de werknemer heel duidelijke antwoorden opgeleverd. Tevens is zo’n onderzoek ook verplicht door het UWV. Iets waar wij nog helemaal niet van op de hoogte waren. Maar wel op de website lazen van ADXpert.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Wij zochten dus een partij die voor ons een arbeidsdeskundig onderzoek op kon stellen. Zodoende dat wij, na wat zoeken in ons netwerk, bij ADXpert uitkwamen. Wij hebben namelijk aan andere bedrijven gevraagd waar zij zulk soort dingen regelden. En een aantal gaven ADXpert.nl als tip door. Zodoende dat wij naar de website zijn gegaan. Daar lazen wij dat zij antwoord kunnen geven op vele verschillende vragen die momenteel de rondte doen rondom een zieke werknemer. Iemand is namelijk momenteel langdurig uit de roulatie wegens ziekte. Daarom vragen wij ons af of dat zij wel goed kan functioneren bij de baan zoals dat voor de ziekte was. Hierbij is het verplicht om een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren. Tevens om ook te kijken dat wanneer zij niet goed genoeg wordt geacht voor het zelfde beroep als voor de ziekte, of dat er dan binnen dezelfde onderneming een andere functie is die zij wel volwaardig kan bekleden. Wanneer ook dat niet het geval blijkt te zijn, dient er op zoek gegaan te worden naar een nieuwe werkgever.

Ons onderzoek

En inderdaad heeft ADXpert bij ons antwoord kunnen geven op al deze vragen. En dat al binnen vijf werkdagen. Daarbij vonden gesprekken plaats met bijvoorbeeld een bedrijfsarts en de werknemer waar het om ging. Wanneer jij dus een bedrijf zoekt om een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren, dan kan ik ADXpert van harte aanbevelen!