Re Mixx
Image default
Auto

Gun jezelf een auto van de zaak

Dus je hebt een paar jaar geleden de keuze gemaakt om voor jezelf te beginnen, een dapper besluit! Terwijl al je vrienden, kennissen en oud-collega’s mondjesmaat bouwen aan een stabiele gezonde financiële situatie en wellicht hier en daar een stapje zetten richting een glansrijke carrière, is het voor jou flink aanpoten om je droom van de grond te krijgen. Misschien vraag je je soms af waarom je toch de sprong in het diepe hebt gewaagd. Misschien zou je niets liever willen dan om 5 uur in je auto te stappen en tot de volgende ochtend nergens anders meer aan te denken dan je partner en kinderen.

Niet alleen maar nadelen

Oké, dus je kunt misschien niet altijd zomaar 3 weken met zomervakantie. Je voelt je ’s avonds toch verplicht om dat ene mailtje te beantwoorden of die ene offerte op te stellen. Waarschijnlijk ben je ondanks alle nobele voornemens toch de workaholic geworden die je vroeger zo verachtte. Toch heeft een eigen onderneming ook zo zijn voordelen. Zo kun je je eigen tijd indelen, hoef je aan niemand (behalve dan misschien je wederhelft) verantwoording af te leggen en kun je een aantal luxes declareren op de zaak. Ook als ZZP-er heb je de mogelijkheid om zaken als een nieuwe telefoon, laptop en zelfs auto aan te schaffen op de zaak.

Zakelijk leasen zzp

Ook als ZZP-er heb je de mogelijkheid om een auto op de zaak te rijden. Je kunt kiezen uit verschillende opties. Er zijn ook als ZZP-er verschillende leaseconstructies denkbaar. Bijvoorbeeld financial lease, operational lease en zo zijn er nog een aantal vormen van zakelijk leasen met elk hun eigen voor- en nadelen. Kies dan ook voor een leaseconstructie die passend is bij jou situatie, en neem hierbij niet alleen de huidige- maar ook toekomstige omstandigheden mee in de overweging.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/