Re Mixx
Image default
Horeca

Hier eet je de beste pannenkoek van Pijnacker en omstreken

Eet een pannenkoek bij het gezelligste restaurant in de buurt van Pijnacker! Howdy’s Pannenkoek Saloon in Nootdorp is de ideale plek om te gaan eten met kinderen. Dit kindvriendelijke restaurant is volledig ingericht als een echte saloon uit het Wilde Westen. Met cowboys en -girls die jou de lekkerste pannenkoeken serveren en een speelplaats is het een echt feestje. Je kan hier zelfs een echte pannenkoek verjaardag vieren.

Een pannenkoek met diverse toppings in de buurt van Pijnacker

Als je de menukaart van Howdy’s Pannenkoek Saloon bekijkt weet je niet welke je moet kiezen. Hun menukaart is namelijk voorzien van tientallen overheerlijke pannenkoeken met diverse toppings. Ongeacht welke pannenkoek je kiest, hij wordt vers gemaakt in dit restaurant nabij Pijnacker. Zelfs voor mensen met allergieën en/of intoleranties hebben zij een uitgebreide kaart waarop vermeldt staat welke ingrediënten er in een pannenkoek zitten. Zo kan jij alsnog optimaal genieten van de beste pannenkoeken. Ben je binnenkort jarig of wil je graag het kinderfeestje van jouw zoon of dochter organiseren bij dit restaurant? Dit is geen enkel probleem! Ze beschikken over diverse arrangementen voor jong en oud waaruit je kan kiezen. Tijdens de pannenkoek verjaardag krijgen die kinderen de mogelijkheid om hun eigen pannenkoek te versieren en sluiten ze de middag af met een echt dansfestijn en een ontmoeting met Howdy, de mascotte van dit bedrijf. Geniet optimaal van een echte westernsfeer, terwijl je pannenkoek wordt gemaakt. De arrangementen voor groepen zijn er in diverse varianten, afhankelijk van de grootte van de groep. Meer hierover vind je terug op hun website.

Kies jouw favoriete topping

Reserveer vandaag nog een tafel bij deze gezellige plek in Nootdorp om een pannenkoek te eten met jouw favoriete topping. Zij hebben de beste pannenkoek in Pijnacker en omstreken. Laat je verrassen door de stijl van het restaurant en geniet van een ontspannen moment door uiteten te gaan. Wil je een pannenkoek verjaardag vieren? Neem dan contact op met hen voor de mogelijkheden.