Re Mixx
Image default
Aanbiedingen

Nooit meer je sleutels vergeten

De vuilniswagen rijdt door de straat, jij staat in huis en bedenkt je dat jouw kliko nog niet langs de weg staat. Vlug ren je naar buiten en achter je valt de deur in het slot. Daar sta je dan, buiten in je ochtendjas. Jouw deur viel zojuist in het slot terwijl jij geen sleutels bij je hebt. De buren zijn niet thuis. Er zit niets anders op dan de slotenmaker te bellen om jouw deur voor je te openen. Een kostbaar grapje waar je naderhand om kan lachen maar op het moment dat het gebeurt staat het huilen je nader dan het lachen. Met deurklinkenshop had dit probleem voorkomen kunnen worden.

Innovatieve oplossing voor mensen zoals jij

Wanneer jij je herkent in de bovenstaande situatie of wanneer je jezelf regelmatig buitensluit is het goed om te kijken naar een andere manier van jouw deur openen en sluiten. Dat kan je doen met een sleutel die je permanent om je nek hangt of met een sleutel onder de deurmat maar er bestaan veiligere methodes. Een methode die steeds meer in opmars is, is de slimme deurklink. Dat klinkt als toekomstmuziek maar niets is minder waar. De slimme deurklink is een deurklink die je op een andere manier opent. In plaats van dat  je een sleutel nodig hebt om je huis binnen te komen, maak je gebruik van bijvoorbeeld een klaviertje in de deurklink zelf. Daarmee kan je de deur openen door de juiste cijfercode in te voeren. Een handigere manier bestaat niet.

Een kind kan de was doen

Deze manier van deuren openen wordt niet alleen gebruikt door mensen die regelmatig zonder sleutel op pad gaan, hij wordt ook gebruikt door gezinnen met kinderen. Niets is zo lastig als een kind met een huissleutel op pad sturen. Een cijfercode kan je door het kind laten memoriseren. Vanaf ongeveer 6 a 7 jaar is een kind hiertoe in staat. Daarna kan jouw kind na het buitenspelen of vanuit school zelf de deur openen om weer binnen te komen. Op die manier is het een veilig idee om je kind in de zomer buiten te laten spelen. Ook wanneer jij de deurbel even niet hoort komt jouw kind weer naar binnen toe. Wil je liever een andere manier om je huis binnen te komen, kies dan voor een deurklink met bijvoorbeeld een vingerscanner. Door de vingers van je huisgenoten toe te voegen weet je zeker dat alleen jullie je huis binnen kunnen komen. Inbrekers hebben het nakijken.