Re Mixx
Image default
Financieel

Incassobureau inschakelen

Afgelopen week ben ik naar Van Loon Incasso Advocaten in de regio Rhenen langs geweest. Ik ben het namelijk helemaal zat dat de debiteuren waar ik last van heb, de rekeningen maar niet betalen. Hiervoor moeten maar eens maatregelingen genomen worden. Allereerst heb ik zelf geprobeerd acties te ondernemen, maar hier kwam ook niet veel goeds uit. Ik heb ze namelijk meerdere malen gebeld en gemaild ook heb ik ze betalingsherinneringen gestuurd. Maar ze reageren hier helemaal niet op. Ik heb nog gekeken of alle gegevens die ik heb nog kloppen en dat was inderdaad het geval. Maar Dat ze niet reageren vond ik alles behalve fijn. Daarom ben ik gaan zoeken naar acties die ik kan ondernemen ten opzichte van een debiteur. En wat een veel gegeven antwoord was, was het inschakelen van een incassobureau. Ik ben gaan kijken naar incassobureau’s in de regio Rhenen. Lees in deze blog welke acties ik ondernomen heb en waarom!

Zoeken naar incassobureau

Ik ben gaan zoeken naar een incassobureau in Rhenen en omgeving. En al snel kwam ik een aantal bureau’s tegen die aan mijn eisen lijstje voldeden. Hierop stond onder andere dat het mij niks mag kosten en dat het in de provincie Utrecht gevestigd moet zitten. Ik wilde namelijk niet ver gaan reizen naar een incassobureau. Zodoende ben ik die resultaten met elkaar gaan vergelijken en daar kwam een ‘winnaar’ uit. Dat was Van Loon Incasso Advocaten. Ik koos voor hen omdat zij de incassokosten verhalen op de debiteur en omdat zij al jaren lange ervaring hebben. Ook is het gevestigd in de provincie Utrecht. Ik heb ze benaderd en al snel kreeg ik een seintje dat ze voor mij aan de slag gaan. ik moest even langs komen voor een kennismakingsgesprek en om alles even door te nemen. Zodoende hebben we een afspraak gemaakt.

Inmiddels is het enkele weken later en heb ik het geld gisteren ontvangen. Van Loon Incasso Advocaten heeft fantastisch werk geleverd en ik ben zeer tevreden over dit incassobureau!