Re Mixx
Image default
Meubels

Mooi eiken dressoir van hoogwaardige kwaliteit

Er is niets mooiers dan meubels van eikenhout. Het is de meest duurzame en hoogwaardige houtsoort die er bestaat op het gebied van houten meubelen en bij ons vindt u ook een assortiment van de mooiste oud eiken dressoirs. Ons assortiment is uitgebreid en uiteraard is alles gemaakt van oud eiken dressoir. Een oud eiken dressoir straalt iets uit wat onbevattelijk is maar als we het zouden moeten omschrijven zouden we zeggen dat het een gevoel van eeuwen oude luxe overbrengt wat niet makkelijk te vinden is in andere meubelen van andere houtsoorten. Een oud eiken dressoir tovert uw volledige interieur om in iets magisch en al snel zult u alles van oud eiken willen. Hebben wij u interesse? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment van oud eiken dressoir, en ik weet zeker dat er iets tussen zit wat uw volledige aandacht zal trekken. 

Vakmanschap in ons atelier

De plek waar onze meubelen gemaakt worden is niet zomaar een werkplaats, wij noemen het ons atelier omdat er hoogwaardige unieke stukken worden gefabriceerd die uw woning naar een hoger niveau zullen brengen met de unieke charme van het materiaal. Heeft u speciale wensen of wilt u betrokken zijn in het ontwerpproces, dat is zeker mogelijk! Neemt u contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden. 

Levering en installatie

Het kan zijn dat u niet in de mogelijkheid bent om ons te bezoeken, in dat geval leveren wij uiteraard aan huis en is er ook de mogelijkheid om het oud eiken dressoir te installeren in uw woning. Heeft u een speciaal plekje of wilt u ons advies bij het ontdekken hiervan dan staan wij u daar beslist in bij. Wij bieden onze klanten de beste service die we kunnen bieden en dit is iets wat we keer op keer hebben kunnen garanderen.