Re Mixx
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies uit een ruim aanbod om een straalunit te huren

Veel bedrijven in de scheepvaart ervaren vaak problemen met vuil, roest en een walshuid. Om de oppervlaktes weer schoon te maken is stralen de perfecte methode. Kies ervoor om een straalunit of straalmachine van Nobel Products te huren. U kunt direct aan de slag door de snelle levering op locatie. Profiteer van de goede kwaliteit en het brede aanbod aan reinigingssystemen.

Verwijder al het vuil gemakkelijk van diverse oppervlaktes

Wanneer u in de scheepvaart werkt, kent u vast het probleem van een walshuid en roest. De waslhuid ontstaat door het warm walsen van staal. Door de hoge temperatuur ontstaat er oxide op het gehele oppervlakte. Roest ontstaat doordat zeezout en andere zouten zich binden aan ijzer. Hierdoor corrodeert het ijzer en krijgt u last van roest. Deze plekken zijn moeilijk schoon te krijgen en daarom is het nodig om deze oppervlaktes te stralen. Een goede straalunit huren is erg gemakkelijk door een bestelling te plaatsen via de website. Uw bestelling wordt dan binnen 24 uur bij u op locatie afgeleverd. Dit is perfect wanneer u snel aan de slag wilt gaan met het reinigen van oppervlaktes op het schip. U hoeft zich geen zorgen te maken over het aanvragen van offertes of het vooraf regelen van een bestelling. Binnen mum van tijd staan de specialisten van Nobel Products bij u op de stoep. Wilt u de straalmachine vooraf nog even testen voordat u deze gaat huren? Dan kan dat tijdens een demonstratie. Ze nemen de straalmachine mee en testen deze bij op het schip uit. Zo ontdekt u de verschillen en de vele voordelen van de straalunits.

Bestel de juiste machine en begin met stralen

Kies ervoor om een straalmachine of straalunit van Nobel Products te huren. Ontdek de goede kwaliteit en het fijne gebruiksgemak. Test de machines gerust uit voordat u uw bestelling plaatst. De vakmannen geven u graag advies, dus aarzel niet om contact met ze op te nemen. Met deze producten maakt u gebruik van de beste reinigingssystemen in de scheepvaart.