Re Mixx
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tips voor het verkopen van je huis

Het is altijd spannend wanneer je besluit om te gaan verhuizen en op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Er komt dan ook veel op je af wanner je je huis gaat verkopen. Je moet rekening mee gaan houden dat er een heleboel dingen op je af gaan komen. In de tijd waar de huizenmarkt eigenlijk ontzettend booming is, is de kans ook groot dat je veel animo krijgt voor jouw huis. Daarom zijn hier een paar tips die wellicht waardevol voor jou kunnen zijn.

Makelaar

Schakel een makelaar in waar jij een klik mee voelt. Een makelaar zal precies weten wat er op je pad gaat komen bij de verkoop van je woning. Wanneer een goede makelaar vindt, die jou wellicht zowel bij de verkoop als de zoektocht naar je nieuwe woning kan helpen, valt er al een heleboel stress van je schouders. De makelaar zal jou ondersteunen waar nodig. De bezichtigingen worden vaak geregeld door de makelaar, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Ze helpen je daarbij ook vaak bij de zichtbaarheid op Funda.

Picture perfect

Iets waar je rekening mee moet houden, wanneer je je huis gaat verkopen is, dat je huis echt perfect moet zijn voor de foto’s die op funda komen. Je huis moet eigenlijk uitzien alsof er niemand in leeft. In veel gevallen heb je fotografen die al ervaring hebben met het style van een woning, dus daar zal je ook nog wel in bijgestuurd worden.

Einde

Na de bezichtigingen en alle onderhandelingen, kan je eindelijk een gepast bod gaan kiezen waarvoor jij je huis wil gaan verkopen. In deze huizemarkt vallen de prijzen een stuk hoger uit dus ga vooral niet zitten minder. Je zal daarna alles moet afhandelen met makelaar, notaris etc. Waarschijnlijk ben je ook nog bezig geweest met het zoeken van een nieuw huis, dus dat de stress van deze woning van je schouders valt, is een absolute meevaller. Nu je huis verkocht is kan je eindelijk druk gaan maken over verhuisbus huren in Geleen.

https://adremlimburg.nl/verhuisbus-huren-geleen/