Re Mixx
Image default
Beauty en verzorging

Tips voor post-chemische schilverzorging

Een chemische peeling is een verjongende gezichtsbehandeling waarbij de buitenste huidlaag wordt verwijderd, zodat uw huid er stralender en gladder uitziet. Omdat de intensiteit van een chemische peeling kan variëren, is het belangrijk om het verzorgingsadvies van uw schoonheidsspecialiste op te volgen voor een optimaal resultaat. Probeer na uw behandeling deze tips om uw huid gezond en stralend te houden!

Als u ooit een chemische peeling heeft ondergaan, weet u dat het genezingsproces van de huid ervoor kan zorgen dat uw huid er verre van op zijn best uitziet. Maar er zijn een paar manieren om de hersteltijd tot een minimum te beperken en je huid weer op zijn best te laten voelen. Ten eerste, pulk niet aan je huid. Hoe verleidelijk het ook is, het verwijderen van droge, dode huid door erover te wrijven of het af te pellen kan de nieuwe blootgestelde laag van je huid beschadigen. Als je wilt dat je huid zo snel mogelijk herstelt, laat de peeling dan uit zichzelf genezen en wacht tot de huid volledig genezen is voordat je exfoliators met alfahydroxyzuren of retinol gebruikt.

Als u geïnteresseerd bent in een chemische peeling, is het belangrijk om uw huid van tevoren voor te bereiden met het koreaanse huiverzorging product COSRX bha blackhead power liquid. Volgens WebMD, moet u directe blootstelling aan de zon vermijden gedurende ten minste twee weken voor de behandeling, en een sterke vochtinbrengende crème gebruiken gedurende de zeven dagen voorafgaand aan uw procedure. Het is ook aan te raden om twee weken voor de behandeling te stoppen met het gebruik van producten die retinoïden, AHA’s of glycolzuur bevatten. Uw huid zal zeer gevoelig zijn zodra de chemische peeling is voltooid, dus volg de onderstaande instructies om te profiteren van het volledige effect van de behandeling.

Uw gezicht kan wat gevoelig zijn na een chemische peeling, en het gebruik van warm water kan het behandelde deel van de huid irriteren of beschadigen. Het gebruik van koel water kan de irritatie kalmeren en verlichting geven. Reinigingsmiddelen voor de gevoelige huid, zoals onze Moisturizing Cleanser met geitenmelk, helpen uw gezicht te reinigen en te kalmeren zonder een trekkerig gevoel of irritatie te veroorzaken.

https://kocosmo.nl/