Re Mixx
Image default
Beauty en verzorging

Alles wat u moet weten over de behandeling met cryolipolyse

De meest bekende niet-invasieve vet verwijderingsprocedure op de markt, CoolSculpting, maakt gebruik van een proces dat cryolipolyse wordt genoemd. Door vetcellen bloot te stellen aan zorgvuldig gecontroleerde temperaturen om hun omvang te verkleinen. D.w.z. buikvet laten bevriezen. Van cryolipolyse is aangetoond dat het uitstulpingen vermindert die beroemd zijn om diëten en lichaamsbeweging te trotseren. Het is de enige methode die veilig en met succes vetcellen kan doen krimpen. De effecten zijn permanent en natuurlijk. De buik, lovehandles, kin, bovenarmen en meer zijn vaak behandelde gebieden. Lees verder om meer te weten te komen over Cryolipolyse of Coolsculpting en hoe bevriezing van vet je hele lichaam kan veranderen.

Hoe werkt cryolipolyse?

CoolSculpting gebruikt Cryolipolyse om hardnekkige uitstulpingen te verwijderen. Tijdens behandelingen wordt een applicator gebruikt om vetophopingen, zoals buikvet, te scheiden. Deze methode onderwerpt de vetten aan een nauwkeurig gereguleerde koeling. CoolSculpting-procedures of vet bevriezen Amsterdam gebruikt voldoende lage temperaturen om onderhuids vet te bevriezen zonder de huid of het omliggende weefsel te beschadigen. Vetcellen kristalliseren wanneer ze worden bevroren, waardoor het membraan breekt. De cel kan geen vet meer opslaan nadat het membraan is gebarsten. Wanneer dit gebeurt, ontbindt de cel en verlaat het lichaam uiteindelijk als afvalstof. Het lichaam zal de dode cellen op natuurlijke wijze verzamelen en een paar weken na uw behandelingen via het lymfestelsel verdrijven. Nadat ze uit het lichaam zijn verwijderd, kunnen ze nooit meer teruggroeien.

Kosten van cryolipolyse

De meerderheid van de toekomstige patiënten maakt zich zorgen over de kosten van CoolSculpting. In werkelijkheid zijn de kosten van elke persoon voor CoolSculpting met Cryolipolyse uniek. De grootte en vorm van de applicators die tijdens uw behandeling worden gebruikt, bepalen het aantal benodigde koel sessies. Andere factoren kunnen allemaal van invloed zijn op de kosten van uw behandeling. De eenvoudigste manier om erachter te komen hoeveel uw specifieke behandeling gaat kosten, is door een gratis consult te regelen. Tijdens uw bezoek kunt u de prijs van CoolSculpting bespreken met een vakbekwame specialist. Ze ontwikkelen een strategie die past bij uw doelen en budget als deze cryolipolyse behandeling geschikt is voor uw lichaam en behoeften.

Past cryolipolyse bij mij?

Weten of u een goede kandidaat bent voor het Cryolipolyse-proces is essentieel. De gelokaliseerde vetophopingen waar mannen en vrouwen met een gezond voedingspatroon en regelmatige lichaamsbeweging toch mee worstelen, kunnen het beste worden behandeld met deze vetreductie methode. Cryolipolyse mag nooit worden gebruikt om obesitas te behandelen, omdat het geen methode is om af te vallen.