Re Mixx
Image default
Verbouwen

Uw project in goede handen bij een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam

De ontwikkeling van een bouwproject, daar komt heel wat bij kijken ongeacht of het nu gaat om woningen, een school, een ziekenhuis of een kantoor. Daar kunt u vast wel hulp bij gebruiken. Deze hulp kunt u krijgen van een ervaren bouwkundig adviesbureau uit Amsterdam. Een modern bureau werkt vandaag de dag met BIM-modelleren. Dit is een systeem waarbij alle calculaties automatisch worden gedaan. Van het project wordt een 3D-model gemaakt zodat u vooraf perfect kunt zien hoe het pand eruit komt te zien. Maar dat is nog maar één van de voordelen van BIM-modelleren.

Wat zijn de mogelijkheden van BIM?

Omdat Kiewiet Bouwadvies, het bouwkundig adviesbureau in Amsterdam, gebruik maakt van BIM-modelleren, wordt het realiseren van een bouwproject aanzienlijk makkelijker. Er is volledige controle over het project en alle informatie is beschikbaar. Niet alleen afmetingen maar bijvoorbeeld ook de planning voor de aanvoer van benodigde materialen. Het systeem vertelt u precies wanneer u bepaalde materialen nodig heeft. Zodoende kunt u de logistiek zodanig plannen dat materiaal niet wekenlang in de weg ligt. Het wordt pas aangevoerd als het direct kan worden verwerkt. Ook handig is dat u tijdens het ontwerpproces eenvoudig aanpassingen kunt doorgeven die dan direct zichtbaar worden gemaakt in 3D-modellen.

Neem contact op voor het beste advies

Wanneer u een goed bouwkundig adviesbureau zoekt in regio Amsterdam dan kunt u contact opnemen met Kiewiet Bouwadvies. Zij zijn gevestigd in Amersfoort maar werken in een ruime regio in Nederland. Omdat zij met het moderne systeem van BIM-modelleren werken, kan dit bureau uw bouwproject tot in de puntjes calculeren en voorbereiden. Zo weet u niet alleen hoe het er straks uit gaat zien maar krijgt u ook zeer nauwkeurig informatie over de kosten. Op die manier kunt u dus ook een goede financiële planning maken en voor uzelf bepalen of het project rendabel is. Ook kunt u eenvoudig verantwoording afleggen aan de gemeente waar het project wordt uitgevoerd.