Re Mixx
Image default
Verbouwen

Wacht niet langer: stort een betonnen vloer in uw woonkamer

Uw woonkamer heeft een betonnen vloer nodig. Een betonnen vloer en een woonkamer vormen namelijk de ideale combinatie. Het type woonkamer is niet eens relevant: in elke woonkamer komt beton tot zijn recht. Kent u Betonreform al? Dit is een bedrijf dat gevestigd is in Heukelum. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betontoepassingen, onder meer in de woonkamer. Een betonnen vloer in de woonkamer storten is voor de professionals hier een fluitje van een cent. Toch kan beton op nog veel andere manieren worden toegepast, zowel in de woon- als in de werkomgeving. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betonnen afwerking voor wanden, plafonds, pilaren of kolommen? Ook gevels kunnen bewerkt worden met beton. Met een duurzame afwerking is uw beton bestand tegen weer en wind, zuur en regen. Als u kiest voor een betonnen vloer in de woonkamer, kunt u bij dit bedrijf kiezen uit de Reformvloer Classic of Trend.

Kiest u Reformvloer Classic of juist Reformvloer Trend?

Bent u op zoek naar een specifieke betonnen toepassing? Bij Betonreform uit Heukelum kiest u uit twee verschillende typen betonnen vloeren voor in de woonkamer. U kiest voor de Classic variant als u een liefhebber bent van de terrazzovloeren uit middeleeuws Italië. Deze vloeren hebben een strak karakter, met een warme, rijke uitstraling. Omdat in de Classic vloeren de verschillende stenen en kiezels goed zichtbaar zijn, hebben al deze vloeren een uniek karakter. Kiest u voor een betonvloer Trend, dan kiest u voor een vloer met een strak, modern ontwerp. In deze vloeren zijn de kiezels niet zichtbaar, waardoor ze meer uniform zijn.

Ontelbare mogelijkheden

Bij de genoemde specialist zijn betontoepassingen te vinden voor elk huishouden, ongeacht het type huis dat u heeft. U kunt uit meer kiezen dan alleen een betonvloer voor in uw woonkamer. U kunt ook plafonds en gevels laten maken en bewerken met beton. Beton doet het ook ontzettend goed in fabrieks- en kantooromgevingen. Ontdek alle mogelijkheden bij Betonreform!

https://betonreform.nl/