Re Mixx
Image default
Verbouwen

Upgrade uw woning met een vergunningsvrije dakkapel

De dakkapel van BASkapel heeft eigenschappen waardoor deze vergunningsvrij geplaatst kan worden. Dit is echter per gemeente verschillend, maar op de meeste plaatsen in Nederland is dit het geval. De vergunningsvrije dakkapel is van hoogwaardige kwaliteit en is uitgerust met VELUX vensters. Dit houdt in dat u het kunt combineren met raamdecoratie en zonwering van voorgenoemd merk. De omheining van de dakkapel wordt geheel in eigen productie gemaakt en alleen mensen met de nodige kennis en ervaring produceren deze. U bent dus verzekerd van een topproduct dat nog jarenlang meegaat.

Alle voordelen van deze dakkapel op een rijtje gezet

De vergunningsvrije dakkapel van BASkapel wordt prefab op maat gemaakt, waardoor de plaatsing binnen een dag wordt gerealiseerd. U hoeft zich dus niet mentaal voor te bereiden op een eindeloze en uitzichtloze verbouwing. Nog meer voordelen zijn:

  • Het is een uniek product met een strakke uitstraling
  • U creëert meer lichtinval en ruimte
  • Geen lang traject door de vergunningsvrije aspecten
  • Zelf samen te stellen ramen van VELUX

Wilt u ook een vergunningsvrije dakkapel die BASkapel volledig op maat voor u prefabriceert en monteert? Dan zijn er talloze mogelijkheden om dit tegen een scherpe prijs te realiseren, zonder er al te veel tijd en energie in te stoppen.

Neem een kijkje op de informatieve en overzichtelijke website

Is uw interesse gewekt en wilt u de mogelijkheden voor een vergunningsvrije dakkapel bekijken? Bent u bij uw gemeente nagegaan of u inderdaad geen vergunning voor deze dakkapel hoeft aan te vragen? Dan is het nu tijd om de overzichtelijke website te bekijken waar u alle benodigde informatie vraagt. Zo vindt u daar ook de contactmogelijkheden, zoals het telefoonnummer en e-mailadres. De professionals van BASkapel staan u graag te woord en voorzien u van gedegen advies. Profiteert u binnenkort ook van alle voordelen die dit bedrijf u biedt?

https://www.baskapel.nl/