Re Mixx
Image default
Aanbiedingen

3 dingen die u altijd al heeft willen weten over entresolvloeren

Entresolvloeren zijn vandaag de dag een zeer populaire en interessante keuze voor bedrijven die kampen met ruimtegebrek. Wanneer een ondernemer ervoor kiest om een entresolvloer te installeren, wordt er eigenlijk als het ware een soort extra verdieping tussen twee al bestaande verdiepingen in geplaatst. Maar waar komt de term entresolvloer nu eigenlijk vandaan? Wat zijn de voordelen van een entresolvloer en waar kan een dergelijke vloer besteld worden? In deze blog zullen we dit soort vragen beantwoorden.

Waar komt de term entresolvloer vandaan?

Zoals u waarschijnlijk al wel heeft kunnen raden, komt de term ‘entresol’ uit het Frans. Het is tweeledig, want ‘entre’ betekent ‘tussen’ en ‘sol’ vertaalt zich in het Nederlands naar ‘vloer’. Van hieruit komen we dan ook meteen bij de Nederlandse benaming van deze zelfdragende constructie: tussenvloer. Daarnaast kent het nog enkele andere termen, zoals verdiepingsvloer, etagevloer of Mezzanine vloer. Deze laatstgenoemde is de officiële benaming van een entresolvloer. 

Welke voordelen kan een entresolvloer mij opleveren?

Een entresolvloer is een hele mooie oplossing wanneer uw bedrijf te maken heeft met ruimtegebrek. En dan vooral wanneer die ruimte er eigenlijk wel is, maar op dit moment nog niet volledig benut wordt. Bijvoorbeeld wanneer uw magazijn of fabriekshal een zeer hoog plafond heeft, waardoor de ruimte boven in het magazijn of de fabriekshal eigenlijk onbenut blijft. Door een entresolvloer te installeren kan deze ruimte wél benut worden. Zo krijgt u er in één klap behoorlijk wat extra vloeroppervlak en opslagruimte bij. Ruimte die u uiteraard ook in kunt zetten voor andere doeleinden. Met een entresolvloer kunt u een flinke duit besparen wanneer u het vergelijkt met de kosten voor verbouwen of verhuizen. Dankzij de duidelijke stap-voor-stap instructies, zijn de vloeren zeer gemakkelijk te monteren, demonteren, uitbreiden, et cetera.

Waar kan ik een offerte aanvragen voor een entresolvloer?

Wilt u graag een offerte aanvragen voor een entresolvloer? Dat kan! Bij Nolte Mezzanine krijgt u een oplossing op maat die 100 procent aan uw verwachtingen zal voldoen. Voor het aanvragen van een offerte verwijzen wij u graag door naar de website van bovengenoemde aanbieder. Tevens vindt u hier meer informatie over entresolvloeren en kunt u bij vragen contact opnemen met één van de specialisten. Neem snel eens een kijkje!

 

https://www.noltemezzanine.nl/