Re Mixx
Image default
Management

Small business opportunities from home

Het lijkt erop dat er geen tekort is aan goede online bedrijfsideeën. De waarheid is dat het internet het makkelijk heeft gemaakt om een bedrijf op te zetten. Met slechts een website, kunt u iedereen bereiken op elke locatie in de wereld. Richt je op de juiste mensen met het juiste aanbod, en je zou je eigen geld te verdienen in een mum van tijd. Andere voordelen van het runnen van een online bedrijf zijn kostenbesparingen, grotere flexibiliteit en minder papierafval.

 

Klaar om een bedrijf te starten? Koop unieke, hoogwaardige producten om online te verkopen met Handshake, een groothandelsmarktplaats gebouwd door Shopify.

 

Dus als u stilletjes overweegt om zelf iets te beginnen, dan is hier een lijst met de beste kleine online bedrijfsideeën die binnen het bereik liggen van bijna iedereen die bereid is om de sprong te wagen. Van social media manager, tot spreekcoach voor het publiek, tot binnenhuisarchitect, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

1. CV Schrijven

Een goed CV schrijven is voor velen een mission impossible. Als je goed bent met woorden en weet hoe je de beste kwaliteiten van mensen moet benadrukken, kan het schrijven van CV’s een mooie plek zijn om een bedrijf te beginnen. Bovendien kun je gelikte CV-sjablonen verkopen die werkzoekenden helpen om sneller op te vallen en betere resultaten te boeken.

 

2. Toespraken schrijven

Speeches geven is een beangstigende ervaring. Het geven van slechte speeches… Nou, niemand wil in die situatie zitten. Woordkunstenaars hebben een enorm waardevolle vaardigheid om mensen voor zich te winnen met niets anders dan de kracht van goed gevormde zinnen. Als je kunt schrijven, maak dan gebruik van deze vaardigheid door toespraken te schrijven die verjaardagen, bruiloften, prijsuitreikingen of politieke debatten een gedenkwaardiger ervaring maken.

 

3. Zelf-gepubliceerde auteur

Als je het volgende Harry Potter manuscript in je la hebt liggen en de uitgeverswereld is niet aardig voor je geweest, probeer het dan zelf uit te geven. Met behulp van tools zoals Amazon’s direct publishing of het werken met toegewijde consultants zoals I_Am. Je krijgt niet alleen de voldoening om je werk uit te geven, maar ook de kans om een residueel inkomen te verdienen. Denk je niet dat je een goede roman kan schrijven? Blijf dan bij wat je kent – zelfhulp is een genre dat geld oplevert!

 

4. Ghostwriter

Als schrijven je ding is, maar je mist een onderwerp om over te schrijven, word dan ghostwriter voor iemand anders. Normaal gesproken moet je dan heel gedetailleerd over iemand of iets schrijven. Het kan veel tijd en onderzoek kosten om dit soort projecten af te ronden, dus zorg ervoor dat je een paar maanden vrij hebt om eraan te werken.

 

5. Inhoud Curatie

De Duitse econoom Schumpeter zei ooit dat er “geen originele ideeën” zijn, alleen nieuwe combinaties van oude. Curation van content die nieuwsgierigheid opwekt is een intrigerend en weinig bekend businessmodel. Een van de beste succesverhalen is Brainpickings – een platform dat zichzelf omschrijft als “een inventaris van interdisciplinaire interessantheid, over kunst, wetenschap, design, geschiedenis, filosofie, en meer”. Het op abonnementen gebaseerde model en het succesvolle gebruik van affiliate links hebben van de blog een zelfvoorzienend bedrijf gemaakt.

 

6. Leraar vreemde talen

Iedereen weet dat de snelste manier om een nieuwe taal te leren is om zich te mengen onder moedertaalsprekers. Als je het geluk had geboren te zijn in een Engels, Frans, Spaans (voeg een van de belangrijkste talen van de wereld in) sprekend land, dan is het missen van de kans om te profiteren van de vaardigheden die je als vanzelfsprekend beschouwt precies dat – missen! Gebruik online communicatiemiddelen, zoals Skype of Google Hangouts, om in contact te komen met lerenden en gebruik te maken van je privileges. Tijd is geld, dus verpak je uren in onderwijssessies en je bent goed om te gaan.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/