Re Mixx
Image default
Beauty en verzorging

Het positieve effect van een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie zal voor velen van de lezers een onbekend begrip zijn, hierom zal ik het eerst even kort toelichten voor ik mijn ervaringen met jullie deel. Een ooglidcorrectie is een behandeling waarbij de oogleden een stukje naar boven gelift worden, dit gaat middels een korte operatie waarbij slechts uw huid boven uw oog verdoofd wordt. Veel mensen kiezen ervoor om dit te doen omdat ze vinden dat ze er een beetje moe uit zien terwijl ze zich eigenlijk topfit voelen, dit komt doordat de oogleden soms over de ogen hangen. Dit geeft al snel de indruk dat iemand sloom is qua persoon of dat degene vermoeid is. Een ooglidcorrectie bij Ooglift is dus een juiste oplossing voor dit probleem, het zorgt ervoor dat er een wakkere uitstraling gevormd wordt. Voor ik het vergeet te zeggen, een ooglidcorrectie kan soms ook nodig zijn als het zicht belemmerd wordt doordat de oogleden over de ogen hangen en hierdoor het zichtveld verkleind wordt.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk?

Een behandeling van een ooglidcorrectie stelt eigenlijk helemaal niet zo veel voor. In het hoofd van veel mensen springt al zoiets dat het een hele ingrijpende behandeling is waar je nog lang de nabootsen van voelt of ziet, echter is dit incorrect. Een ooglidcorrectie heeft slechts drie stappen. Ten eerste ga je op intakegesprek, hierbij wordt gekeken hoe erg het probleem is en wordt besproken hoe intens de behandeling zal worden. Er worden afspraken gemaakt tussen de medewerker van Ooglift en u en de verwachtingen worden helder gemaakt, natuurlijk wordt er ook direct een afspraak gemaakt voor de behandeling. De volgende stap is natuurlijk de ooglidcorrectie, dit is een behandeling van ongeveer een uurtje. Eerst wordt de huid gereinigd, waarna met potlood getekend wordt welk deel van de huid er afgesneden moet worden. Hierna wordt de huid verdoofd en wordt de huid verwijderd. Na even reinigen wordt de wond vervolgens gehecht, hierna moet je nog een maal terugkomen om de hechtingen te laten verwijderen.

Deskundige toelichting nodig?

Ik ben natuurlijk maar een blogger, bij Ooglift zijn er specialisten in dienst die u veel meer kunnen vertellen over een ooglidcorrectie. Deze mensen hebben allen jaren ervaring en zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden onder het genot van een kopje koffie.