Re Mixx
Image default
Tweewielers

Bromfiets onderdelen

Een bezoekje aan de bromfiets dealer of een reparatiecentrum kan je veel geld kosten. Reparaties aan jouw brommer zijn altijd een optelsom van onderdelen, manuren en de werkplaats. Door bromfiets onderdelen te bestellen online kun je zelf jouw bromfiets onderhouden, en als jij die man met twee rechterhanden bent kun je ook voor anderen werkzaamheden verrichten. Online bromfiets onderdelen kopen is meestal een stuk goedkoper dan dezelfde onderdelen bestellen via een reguliere winkel. En de keuze is niet beperkt tot een achterlampje. Denk aan de accu, bobine, uitlaat, cdi en kappensets. Voor de bekende merken als Vespa, Piaggio, Puch, Yamaha en Peugeot en ook de budget merken zoals IVA en Grande Retro. Naast onderdelen voor huidige modellen als de Aerox en de Zip vind je ook voor oudere bromfietsen volop onderdelen. Neem zelf een kijkje in de bromfiets onderdelen webshop, of lees verder voor enkele populaire categorieën waar je uit kunt kiezen.

 

Kappensets

Verschillende sportieve brommers maken gebruik van kunststof kappen die in meerdere lossen delen bevestigd zijn. Vaak is het een kwestie van schroeven losdraaien en nieuwe kappen bevestigen. Zo kun je het uiterlijk in één handeling compleet vernieuwen. Vaak ben je voor minder dan tweehonderd euro klaar, zeker als je kiest voor merkloze kappensets. Denk aan merken en modellen als de Vespa Zip en de Yamaha Aerox.

 

Bromfiets onderdelen onder de kap

Als je ook verstand hebt van techniek kun je kiezen voor bromfiets onderdelen als:

 

  • V-snaren
  • Variorolsets en Variokits
  • Bobines
  • Cdi’s
  • Cilinders
  • Carburateurs
  • Accu’s

 

En nog veel meer bromfiets onderdelen om de motor weer als een naaimachientje te laten lopen.

 

Bromfiets Banden

Controleer regelmatig de bandenspanning, zoek eventueel de juiste spanning voor jouw brommer op. Kijk ook meteen of er nog profiel op de banden zit, dat is verplicht en uiteraard veel veiliger dan met kale banden rijden. Je kunt banden kopen in allerlei maten, kijk dus goed hoeveel inch de diameter de banden voor jouw brommer moeten zijn.

 

Met de duizenden bromfiets onderdelen die je vindt in de winkel kun je bijna een compleet nieuwe brommer in elkaar zetten! Kijk snel en vindt het onderdeel waar jij naar zoekt!

https://www.scooteronderdelenshop.com